بایننس کوین (BNB) ارز دیجیتالی با کاربردهای مختلف

بایننس‌کوین که به اختصارBNB  نامیده می‌شود، ارز دیجیتالی است که کاربردهایی بیشتر از خرید و فروش و سرمایه‌گذاری دارد.

 

BNB  از طریق یک عرضه اولیه (ICO)  در سال ۲۰۱۷، درست ۱۱ روز پیش از آغاز کار رسمی صرافی بایننس، به بازار عرضه شد. در آن زمان به ازای هر یک واحد اتریوم (ETH)  میزان ۲۷۰۰ واحد BNB یا به ازای هر یک واحد بیت کوین (BTC) میزان ۲۰ هزار واحد BNB به شرکت‌کنندگان این عرضه اولیه تعلق می‌گرفت. اگرچه ارز بایننس کوین به‌صورت عرضه اولیه توزیع شد، اما نقش این ارز برای کاربران مانند خریداران سهام بایننس نیست.

 

ارز BNB در ابتدا بلاک‌چین منحصر به خود را نداشت بنابراین این توکن بر روی شبکه اتریوم و با استاندارد ERC-20 منتشرشده بود و یکی از اهداف آن پرداخت کارمزدها در پلتفرم بایننس از طریق این توکن بود و کارمزدهایی که از طریق این توکن پرداخت می‌شود شامل تخفیف می‌شود.

 

عرضه کل بایننس کوین  ۲۰۰ میلیون تعیین‌شده بود که ۱۰۰ میلیون آن در ICO ارائه شد. البته باید در نظر داشت که امروزه عرضه کل ارز بایننس کوین (BNB) بسیار کمتر از میزان عرضه اولیه‌اش است. دلیل این امر مکانیزم توکن سوزی و رویدادهای دوره‌ای توکن‌سوزی است که در ساختار بایننس کوین تعریف‌شده است؛ رویدادی که در رشد قیمت این کوین نیز موثر بوده است.

 

پس از راه‌اندازی بلاک‌چین مستقل بایننس در سال ۲۰۱۹، توکن‌های بایننس شبکه اتریوم که بر اساس استاندارد ERC-20 ایجاد شده بودند با نسبت یک‌به‌یک ۱:۱ به توکن‌های بایننس کوین با استاندارد BEP-2  تبدیل شدند که استاندارد شبکه بایننس است.

 

در سپتامبر ۲۰۲۰، زنجیره هوشمند بایننس  (BNB Smart Chain) راه‌اندازی شد که به موازات زنجیره BNB Beacon Chain اجرا می‌شود. قیمت این ارز دو سال پیش در همین روزها حدود ۱۷ دلار بود و در می ۲۰۲۱ به مرز ۷۰۰ دلار نیز رسید و حالا با ریزش های اخیر بازار، به محدوده ۲۲۰ دلار رسیده است. اما این توکن جزو توکن های دارای پشتوانه است که می تواند با خیالی آسوده تر نسبت به معامله آن اقدام کرد.

 

مدیران بایننس علاقه زیادی به تغییر نام شبکه‌های بلاک‌چین خود دارند، اما به طور خلاصه ارز BNB  (بی ان بی) در سه شبکه در دسترس است:

 

توکن BNB با استاندارد BEP-2 در BNB Beacon Chain که نام سابقش بایننس چین Binance Chain  بود.

استاندارد BNB BEP-20 در زنجیره هوشمند BNB که نام سابقش زنجیره هوشمند بایننس Binance Smart Chain  بود.

توکن BNB با استاندارد ERC-20 در شبکه اتریوم.

بنابراین در زمان انتقال ارز BNB به کیف پول باید به استاندارد آن‌ که بیانگر شبکه آن است، توجه کنید.

 

BNB (بی ان بی) کاربردهای زیادی در اکوسیستم وسیع زنجیره بایننس دارد. علاوه بر این، ارز بایننس‍کوین را می‌توان در فضاهای دیگری نیز مورداستفاده قرار دارد. هر شخص با توجه به نیاز خود می‌تواند از کاربردهای این توکن استفاده کند. به‌عنوان نمونه می‌توان از BNB برای پرداخت هزینه‌های سفر در برخی کشورها استفاده کرد. خرید هدایای مجازی و آیتم‌های قابل‌فروشی که در برخی فروشگاه‌های آنلاین ارائه می‌شوند، از دیگر کاربردهای ارز بایننس کوین هستند. بر اساس تخمین وبسایت بایننس، میلیون‌ها ارز BNB توسط کاربران برای هزینه‌های سفر، خرید کالا، امور وامی، پاداش، ایجاد قراردادهای هوشمند و دیگر تراکنش‌ها استفاده ‌شده‌اند.

 

از دیگر کاربردهای ارز BNB ، پرداخت کارمزد تراکنش است. تنها در پلتفرم معاملاتی بایننس، تقریباً دو میلیون کاربر از BNB برای پرداخت کارمزد معاملات خود استفاده کرده‌اند؛ بنابراین بیش از ۴۰ میلیونBNB  (بی ان بی) در بیش از ۱۲۷ میلیارد خرید و فروش مورداستفاده قرار گرفته است. اما چگونه این ارز  می‌تواند برای پرداخت کارمزد گزینه مناسبی باشد؟ پرداخت هزینه کارمزد معاملات با  BNB، کاربران را از تخفیف‌های ویژه‌ای برخوردار می‌کند.

 

جدا از تخفیف‌های معاملاتی، با بایننس کوین می‌توان به صرافی غیرمتمرکز بایننس  (DEX)که بر روی شبکه Binance Beacon Chain قرار دارد دسترسی پیدا کرد.

 

ارز BNB می‌تواند دسترسی کاربران ارزهای دیجیتال را به صدها برنامه کاربردی را که بر روی زنجیره هوشمند BNB (BNB Smart Chain) در حال اجرا هستند، هموار کند. این دسترسی به این معنا است که می‌توان از BNB خارج از پلتفرم معاملاتی بایننس نیز استفاده کرد.

 

پروژه‌های مختلفی روی اکوسیستم بایننس عملیاتی شده‌اند. یکی از این پروژه ها پنکیک سواپ است که خدمات دیفای از جمله صرافی غیرمتمرکز، بازارهای پیش‌بینی، بازار توکن‌های غیر متمرکز و… در اختیار کاربران قرار می‌دهد. در حال حاضر بیش از ۱۸۰ دارایی دیجیتال مختلف بر روی زنجیره هوشمند بایننس (BSC) ایجاد شده است و میلیون‌ها کاربر ازآن برای انجام مقاصد کاربردی و مرتبط شدن  با BSC استفاده کرده‌اند.

 

بنابراین بایننس‌کوین کاربردی فراتر از یک ارز دیجیتال برای سرمایه‌گذاری و خرید و فروش دارد و می‌توان با خرید BNB از قابلیت‌های بی‌شمار این رمز ارز استفاده کرد. علاوه بر این، چشم‌انداز آینده این ارز دیجیتال برای سرمایه‌گذاران مثبت است. البته باید دقت کرد که فعالان بازار رمز ارز ها با علم وارد این عرصه شوند، از اقدامات هیجانی در خرید و فروش خودداری کنند و بخشی از سرمایه خود را وارد این بازار کنند که در صورت ریزشی شدن بازار، لطمه‌ای به زندگیشان وارد نشود.

 

برای خرید و فروش بیت‌کوین، بایننس‌کوین، اتریوم، دوج کوین و سایر ارزهای دیجیتال می‌توانید در نوبیتکس، اولین پلتفرم تبادل رمزارز در ایران که حدود چهار میلیون کاربر ایرانی دارد استفاده کنید.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: ۰ میانگین: ۰]
link

مطالب مرتبط

خبرها

پادکست اخبار استارتاپی هفته؛ از اضافه شدن قابلیت استوری به اسنپ تا انتخابات اتحادیه

پادکست استارتاپ ۳۶۰ هر هفته جمعه‌ها منتشر می‌شود. این پادکست تازه‌ترین تحولات استارتاپی و تکنولوژی هفته در ایران را دنبال می‌کند. در قسمت ۲۶۹ این پادکست، از برخورد تامین اجتماعی…
خبرها

نتایج نظرسنجی «چندین»: نسل جدید کارجویان از چه زاویه‌ای به چالش‌های کاری نگاه می‌کنند؟

چطور می‌توان نسل جدید کارجویان را شناخت و انتظارات آن‌ها از محیط کار را درک کرد؟ «چندین» با برگزاری یک نظرسنجی از بازدیدکنندگان غرفه توسن در چهاردهمین نمایشگاه کار دانشگاه…

دیدگاه‌تان را بنویسید

بخش‌های مورد نیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

پربازدیدهای هفته

پادکست زوم