مصوبه فروش اینترنتی دارو ابطال شد

سید حیدر محمدی، رییس سازمان غذا و دارو گفت: مصوبه‌ای علی‌رغم مخالفت سازمان غذا و دارو در هیات مقررات‌زدایی برای عرضه دارو در پلتفرم‌های اینترنتی به تصویب رسیده بود و علت مخالفت ما این بود که سکوهای اینترنتی به صورت غیرقانونی اقدام به عرضه دارو می‌کنند‌؛ لذا با توجه به اعلام این سازمان و طبق نظر معاون اول رییس جمهور، این مصوبه در ستاد تنظیم بازار ابطال شد.

وی افزود: با توجه به اعلام سازمان غذا و دارو و طبق نظر معاون اول رییس جمهور، این مصوبه در ستاد تنظیم بازار ابطال و مقرر شد این مصوبه از مسیر درست پیگیری شود.

محمدی با بیان این که مخالفتی با عرضه دارو از این مسیر نداریم، گفت: پیشنهاد ما این است که همانطور که دارو رسانی بیماران صعب‌العلاج و جانبازان به درب منزل آنها انجام می‌شود، با برنامه‌ریزی و نظارت درست این اقدام صورت گیرد. زیرا در پلتفرم‌های فروش دارو در بستر اینترنت، مسیر عرضه دارو نادرست است و داروها بدون مجوز وزارت بهداشت و زیر نظر افراد فاقد صلاحیت عرضه می‌شوند و لذا این مصوبه ابطال شد‌.

link

مطالب مرتبط

جشنواره کواچلا و رونق “الان بخر، بعداً پرداخت کن”: نشانه‌های کیف پول‌های تحت فشار

نسل زد با استفاده بی‌پروا از “الان بخر، بعداً پرداخت کن”، به‌سرعت زیر بار بدهی هنگفت می‌روند. این روند، بحران مالی جدی برای این نسل ایجاد کرده است.

دیدگاه‌تان را بنویسید

بخش‌های مورد نیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

پربازدیدهای هفته

پادکست زوم