«جک ما» یک میلیون ماسک به ایران هدیه کرد

به گزارش ایرنا «جک ما» در صفحه خود در شبکه اجتماعی ویبو به زبان چینی با انتشار تصویر چند کودک که به دلیل ابتلا به کرونا بستری شده اند نوشت بین ما و ایران هزاران مایل فاصله است اما این فاصله باعث دوری دو ملت از یکدیگر نشده است.

او با اشاره به شیوع ویروس کرونا در ایران نوشت در روزهای اخیر، ما تلاش های بسیاری را برای جمع آوری یک میلیون ماسک انجام داده ایم اگرچه فاصله بسیار دور است و حمل و نقل پر دردسر است اما تمام تلاش خود را خواهیم کرد تا هرچه سریعتر آنها را به تهران بفرستیم.

وی اظهار امیدواری کرد این ماسک ها بتوانند نیاز فوری ایران را کاهش دهند از کودکان محافظت کنند و هرچه سریع تر به همه گیری کرونا پایان دهند و جهان را سالم تر کنند.

این کارآفرین بزرگ چینی ادامه داد: اخیراً اوضاع اپیدمی در ایران جدی تر شده است و ایران با کمبود ماکس و تجهیزات پزشکی مواجه است.

جک ما (Jack Ma) (زاده ۱۰ سپتامبر ۱۹۶۴) کارآفرین، صنعت‌گر و مدیر ارشد اجرایی چینی است، که در سال ۱۹۹۹ گروه علی‌بابا را تأسیس کرد وی به‌عنوان مدیر عامل و رئیس هیات مدیره گروه علی‌بابا فعالیت کرد.

جک ما در ماه اوت ۲۰۱۸ با دارایی خالص ۳۸٫۶ میلیارد دلار در فهرست ثروتمندترین افراد چین قرار گرفت وی هم‌اکنون در رتبه ۲۰ از فهرست ثروتمندترین افراد جهان مجله فوربز قرار دارد.

چین پیش از این چهار محموله تجهیزات پزشکی به ایران ارسال کرده بود.

link

مطالب مرتبط

خبرها

سیستان و بلوچستان، هرمزگان و کرمان، مبدا بیشترین سفرهای درمانی کودکان کم‌برخوردار

مدیرعامل موسسه «سیمرغ»، در گفتگو با روابط‌عمومی علی‌بابا، می‌گوید: «بیشترین سفرهای درمانی کودکان از سه استان سیستان و بلوچستان، هرمزگان و کرمان انجام می‎شود.»
مدیرعامل موسسه «سیمرغ»، در گفتگو با روابط‌عمومی علی‌بابا، می‌گوید: «بیشترین سفرهای درمانی کودکان از سه استان…
خبرها

مجوز علی بابا رفع تعلیق شد

شرکت سفرهای علی‌بابا از رفع کامل تعلیق موقت خود خبر داد. هفته گذشته معاون هوانوردی و امور بین‌الملل سازمان هواپیمایی کشوری از تعلیق مجوز فعالیت مجموعه سفرهای
شرکت سفرهای علی‌بابا از رفع کامل تعلیق موقت خود خبر داد. هفته گذشته معاون هوانوردی و…
خبرهاگزارش و تحلیل

علی‌بابا از لوگوی جدیدش رونمایی کرد

شرکت سفرهای علی‌بابا طی مراسمی با نام «در مدار تحول» از هویت جدید برند خود رونمایی کرد.   این مراسم که در تالار حافظ تهران و با حضور متخصصان حوزه دیزاین، مارکتینگ
شرکت سفرهای علی‌بابا طی مراسمی با نام «در مدار تحول» از هویت جدید برند خود رونمایی…
خبرها

همکاری موسسه خیریه سیمرغ با بیمارستان‌های تهران و مراکز درمانی ۴ استان کشور

موسسه سیمرغ علاوه بر همکاری با ۴۰ موسسه خیریه در سطح کشور، در همکاری با وزارت بهداشت، تأمین سفرهای درمانی ۲۶ بیمارستان تهران را به عهده گرفت.   موسسه سیمرغ، یکی از
موسسه سیمرغ علاوه بر همکاری با ۴۰ موسسه خیریه در سطح کشور، در همکاری با وزارت…

دیدگاه‌تان را بنویسید

بخش‌های مورد نیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

پربازدیدهای هفته

پادکست زوم