اهدای گوشی دست دوم به دانش‌آموزان نیازمند

سایت دیوار در کمپین خیریه‌ای از مردم دعوت کرده تا با اهدای گوشی و تبلت دست دوم و بدون استفاده‌ای که در خانه دارند، زمینه تحصیل دانش‌آموزان محروم را فراهم کنند. در این کمپین شرکت‌های شاتل‌موبایل و اسنپ نیز همراه دیوار هستند. شاتل موبایل با ارائه سیم‌کارت دیتا و یک ماه اینترنت رایگان در این کار خیر همراه شده و اسنپ نیز هزینه ارسال دستگاه‌ها با پیک در شهر تهران و هزینه رفت‌وبرگشت به اداره پست را در سایر شهرهای کشور بر عهده گرفته است.

 

از زمان شیوع کرونا در ایران، درس و کلاس و مدرسه هم به شکل آنلاین برگزار شده و دانش‌آموزان بسیاری در شرایط اقتصادی کنونی توان تهیه یک گوشی یا تبلت برای استفاده از اپلیکیشن شاد را ندارند. شرکت دیوار طی فراخوانی از مردم درخواست کرده تا گوشی یا تبلت‌های کارکرده یا نو خود را که از آن‌ها استفاده نمی‌کنند به کمپین اهدای گوشی و تبلت به دانش‌آموزان نیازمند اهدا کنند. روابط عمومی دیوار اعلام کرده که این شرکت در مرحله اول ۱۰۰ تبلت دانش‌آموزی نو به این کمپین اهدا کرده و کارمندان دیوار نیز داوطلبانه پیش از اجرای کمپین با جمع‌آوری مبالغی توانستند تعداد ۱۶ تبلت برای اهدا به دانش‌آموزان نیازمند تهیه کنند.

 

محرومیت ۵ میلیون دانش‌آموز از سامانه شاد به خاطر نداشتن گوشی

 

وزارت آموزش و پرورش خبر داده تعداد دانش‌آموزان محروم از گوشی و تبلت حدودا پنج میلیون نفر است؛ پنج میلیون نفری که کارشان با یک گوشی اندرویدی معمولی هم راه می‌افتد اما از سیستم آموزشی شاد محروم هستند و فعلا امکان تحصیل آنلاین را ندارند.

براساس آخرین آمار مرکز ایسپا در سال ۹۸ حدودا ۶۹ درصد مردم کشور ما گوشی هوشمند دارند. سازمان تنظیم مقررات هم شهریور ماه ۱۳۹۸ گزارش داد که مشترکان تلفن همراه حدود ۱۱۶ میلیون گوشی است. از این دو آمار می‌توان نتیجه گرفت که در خانواده‌های زیادی یک یا چند گوشی و تبلت دست دوم بدون استفاده پیدا می‌شود که به هر دلیلی استفاده نمی‌شود. گوشی و تبلت هوشمند یکی از پرطرفدارترین دسته‌بندی‌ها در سایت دیوار است و به راحتی بین کاربران مبادله می‌شود؛ با این حال به جای فروختن ارزان قیمت این گوشی‌ها یا ریختن آن در سطل زباله که منجر به آلودگی‌های سمی و مضر می‌شود، می‌توان آن‌ها را به خانواده‌های نیازمند اهدا کرد. این گوشی یا تبلت می‌تواند هدیه‌ای باشد که از کسی گرفته‌اید اما به آن احتیاج ندارید یا می‌تواند گوشی قدیمی‌تان باشد که دیگر از آن استفاده نمی‌کنید.

 

گوشی‌های اهدایی باید چه ویژگی‌هایی داشته باشند؟

 

ترجیح این است که گوشی یا تبلت اهدایی اندرویدی باشد، اما سایر دستگاه‌ها هم می‌توانند راهگشا باشند، چرا که دانش‌آموزان از طریق وب‌سایت شاد می‌توانند به آن دسترسی داشته باشند. فرقی  ندارد این وسیله الکترونیکی دست دوم است یا نو، مهم این است که سالم و قابل استفاده باشد.

 

چه طور این وسایل را اهدا کنیم؟

 

وارد دیوار شوید و در صفحه‌ای که برای این کار طراحی شده کلیک کنید و بعد از انتخاب گزینه «اهدا»، مشخصات خودتان را وارد کنید. تا سه روز بعد دیوار با شما تماس می‌گیرد و برای هماهنگی‌‌های لازم وارد عمل می‌شود. اگر ساکن تهران هستید اسنپ‌باکس به رایگان دستگاه شما را دریافت می‌کند و اگر در سایر شهرهای کشور هستید، رفت‌وبرگشت شما به اداره پست با اسنپ رایگان خواهد بود. همچنین پیش از ارائه دستگاه‌ها به دانش‌آموزان سیم‌کارت‌های اهدایی شاتل موبایل با یک ماه اینترنت رایگان روی آن‌ها نصب خواهد شد.

به این امید که با اهدا کردن گوشی قدیمی ولی سالم داخل خانه، دیگر هیچ کودکی از مدرسه طرد نشود و از تحصیل جا نماند.

link

مطالب مرتبط

دیوار

هشدار مسدودیت برای بخش املاک «دیوار» و «شیپور» توسط وزارت راه

ابوالفضل نوروزی، مدیر کل دفتر اقتصاد مسکن وزارت راه و شهرسازی اعلام کرد: «بخش املاک سکوهای دیوار و شیپور تا هفته آینده در صورت عدم فراهم آوردن احراز هویت مالک و
ابوالفضل نوروزی، مدیر کل دفتر اقتصاد مسکن وزارت راه و شهرسازی اعلام کرد: «بخش املاک سکوهای…
مایکت

گزارشی از آمار پخش استریم بازی‌ها در بستر مایکت

از سال گذشته (۱۴۰۲) در مایکت بستری برای پخش استریم بازی‌های ویدئویی با همکاری استریمرهای ایرانی فراهم شده است. در این مدت، استریم‌های منتشر شده توسط گیم استریمرها
از سال گذشته (۱۴۰۲) در مایکت بستری برای پخش استریم بازی‌های ویدئویی با همکاری استریمرهای ایرانی…
خبرها

الناز سخائیان به عنوان اولین مدیر ایرانی شرکت نستله ایران منصوب شد

الناز سخائیان، همزمان با روزهای ابتدایی سال ۱۴۰۳ به عنوان اولین مدیر ایرانی به سمت مدیر عاملی شرکت نستله ایران منصوب شد.    مدیر عامل جدید نستله ایران فارغ‌التحصیل
الناز سخائیان، همزمان با روزهای ابتدایی سال ۱۴۰۳ به عنوان اولین مدیر ایرانی به سمت مدیر…
فناپ

گزارش «امنیت غذایی؛ تهدیدهای فردا، فرصت‌های امروز» توسط فناپ منتشر شد

گزارش آینده‌نگاری «امنیت‌ غذایی؛ تهدیدهای فردا، فرصت‌های امروز» با هدف تبیین کاربردی مساله ‌امنیت‌ غذایی و تاکید بر نقش ویژه‌ فناوری‌های دیجیتال، توسط فناپ
گزارش آینده‌نگاری «امنیت‌ غذایی؛ تهدیدهای فردا، فرصت‌های امروز» با هدف تبیین کاربردی مساله ‌امنیت‌ غذایی و…

دیدگاه‌تان را بنویسید

بخش‌های مورد نیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

پربازدیدهای هفته

پادکست زوم