پادکست گردشگری «رادیو دور دنیا» وارد فصل دوم می‌شود

رادیو دور دنیا، پادکست تخصصی حوزه سفر و گردشگری که محصول شرکت سفرهای علی‌بابا است، پس از ۱۵ اپیزود اعلام کرد از این پس قسمت‌های بعدی را با حال و هوایی تازه در قالب فصل دوم منتشر خواهد کرد.

 

شرکت سفرهای علی‌بابا از حدود ۲ سال پیش و در بحبوحه کرونا، تصمیم گرفت محصول محتوایی جدیدی به سبد خدمات خود اضافه کند تا خیال سفر را در ذهن عاشقان سفر زنده نگه دارد. اکنون این محصول صوتی یعنی «رادیو دور دنیا»، اعلام کرده تا به بهانه عبور از ۲۵۰ هزار مرتبه پخش در پادگیرهای مختلف، با گوینده‌ای جدید و فضایی متفاوت فصل دوم خود را در سال ۱۴۰۱ کلید خواهد زد.

 

آرش خسرویان، مدیر تیم بازاریابی علی‌بابا دراین‌باره گفت: «در شروع کرونا با توجه به محدودیت‌هایی که در سفر ایجاد شده بود، تصمیم گرفتیم به جای تشویق به سفر، از رسانه جدیدی مثل پادکست استفاده کنیم تا خیال سفر را برای مخاطبان زنده نگه داریم. از ابتدا در رادیو دور دنیا تلاش کردیم با رویکرد متفاوتی به سفر و گردشگری بپردازیم. به‌این‌ترتیب به جای معرفی جاذبه‌های دیدنی یک شهر یا کشور که بسیار رایج است، به آداب و رسوم مردم و فرهنگ مقاصد پرداختیم تا شنونده به حال و هوا و فضای شهرها و کشورهای نام‌آشنا سفر و هرچه بیشتر خود را در دل آن مقاصد احساس کند.»

 

وی افزود: «خوشبختانه این رویکرد به‌تدریج در ۱۵ اپیزود ابتدایی مورد استقبال مردم قرار گرفت. امیدواریم با تجربه به دست آمده و برنامه‌هایمان در فصل دوم، هرچه بیشتر به سلیقه علاقه‌مندان به سفر نزدیک شویم.»

 

این پادکست که در تمامی پادگیرهای مطرح حضور دارد، ۱۲۰۰ دقیقه تولید محتوای صوتی تخصصی را در کارنامه خود دارد و در سال گذشته رشدی ۱۰۰ درصدی را تجربه کرده است. به گفته علی‌بابا، رادیو دور دنیا به‌صورت ماهیانه به همراه چند ویژه‌نامه در سال آینده منتشر خواهد شد که شامل مقاصد پربازدید داخلی و خارج می‌شود.

link

مطالب مرتبط

سرآواخبرها

به بهانه روز کتاب و کتابخوانی؛ کتاب‌هایی که موسسان پورتفوی سرآوا پیشنهاد می‌دهند

بیست و چهارم آبان ماه روز کتاب و کتابخوانی بود. به بهانه این روز شرکت سرآوا با انتشار مطلبی کتاب‌هایی که موسسان پورتفوی آن برای مطالعه پیشنهاد می‌دهند را اعلام کرد.
بیست و چهارم آبان ماه روز کتاب و کتابخوانی بود. به بهانه این روز شرکت سرآوا…
سرآواخبرهاگزارش و تحلیل

تعطیلی کارخانه نوآوری آزادی؛ مدیرعامل سرآوا: امیدوار بودیم مذاکره معاونت علمی به نتیجه برسد

براساس بیانیه‌ای که پنج‌شنبه یازدهم آبان ۱۴۰۲ شرکت هم‌آوا منتشر کرد، شرکت آما، مالک ملک «کارخانه نوآوری آزادی» فرجه سی روزه برای تخلیه این مکان را به مستاجران آن
براساس بیانیه‌ای که پنج‌شنبه یازدهم آبان ۱۴۰۲ شرکت هم‌آوا منتشر کرد، شرکت آما، مالک ملک «کارخانه…

کارخانه نوآوری آزادی تا ۳۰ روز دیگر تعطیل می‌شود

شرکت هم‌آوا با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد که شرکت آما، مالک ملک «کارخانه نوآوری آزادی» فرجه سی روزه برای تخلیه این مرکز را به مستاجران آن داده است و کارخانه باید در
شرکت هم‌آوا با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد که شرکت آما، مالک ملک «کارخانه نوآوری آزادی» فرجه…
خبرها

علی‌بابا سرویس استرداد بدون جریمه پروازهای داخلی را معرفی کرد

روابط عمومی شرکت علی‌بابا اعلام کرد که این پلتفرم گزینه «استرداد بدون جریمه» را برای کاربران خود فعال کرده است. مشتریان علی‌بابا می‌توانند از طریق این گزینه با
روابط عمومی شرکت علی‌بابا اعلام کرد که این پلتفرم گزینه «استرداد بدون جریمه» را برای کاربران…

دیدگاه‌تان را بنویسید

بخش‌های مورد نیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

پربازدیدهای هفته

پادکست زوم