کامپاند، بالانسر و لوپرینگ؛ ارزهای دیجیتال جدید صرافی نوبیتکس

سه ارز دیجیتال کامپاند، بالانسر و لوپرینگ به‌تازگی به لیست بازارهای ریالی و تتری صرافی ارز دیجیتال نوبیتکس اضافه شده‌اند.

 

ارز دیجیتال کامپاند

کامپاند یک پروتکل یا سیستم وام‌دهی است که امکان پرداخت و دریافت وام را به‌صورت غیرمتمرکز فراهم می‌کند. کاربران می‌توانند با استفاده از پلتفرم کامپاند، توکن‌هایی مانند اتریوم، دای، تتر، رپد بیت کوین و بت را سپرده‌گذاری کنند. سایر کاربران از نقدینگی این سپرده‌ها استفاده کرده و سودی به کامپاند پرداخت می‌کنند؛ این سود بین تامین‌کنندگان نقدینگی توزیع می‌شود.

در واقع کامپاند به کاربران این امکان را می‌دهد که ارز رمزنگاری‌شده را برای دسترسی وام‎‌گیرندگان، در استخرهای وام سپرده‌گذاری کنند و از دارایی هایی که سپرده‌گذاری می‌کنند، سود بگیرند.

پس از سپرده‌گذاری، کامپاند ارز رمز پایه جدیدی به نام CToken که نشاندهنده سپرده است به وام‌دهنده اعطا می کند. این CTokens نشاندهنده سهم فرد در استخر است و می‌تواند برای بازخرید رمز ارز اساسی که در ابتدا و در هر زمان سپرده شده است، خریداری شود. CToken ها شامل CBTC ،CETH  و CDAI است. به‌عنوان مثال، با واریز اتریوم ETH به استخر، در ازای آنcETH دریافت خواهید کرد.

همچنین کاربران می‌توانند با قفل کردن دارایی‌های خود به‌عنوان وثیقه، از کامپاند وام دریافت کنند. با انجام هر کدام از این تراکنش‌ها، کاربران توکن بومی شبکه کامپاند با نام اختصاری Comp  را دریافت می‌کنند. ارز دیجیتال Comp یک توکن حاکمیتی است و دارندگان این توکن می‌توانند در تصمیمات پلتفرم کامپاند نقش داشت باشند.

همان طور که گفته شد، کامپاند یک توکن اتریومی است. بنابراین هر کیف پولی که از اتریوم پشتیبانی می‌کند، برای کامپاند هم قابل‌استفاده است.

در مورد آینده این سیستم و توکن آن، باید گفت اگر افراد توسعه‎دهنده، تلاش خود را در راستای رشد این پلتفرم و رسیدن به اهداف تعیین‌شده انجام دهند، می‌توان نتیجه گرفت که آینده خوبی در انتظار این ارز دیجیتال خواهد بود.

رشد روزافزون دنیای اقتصاد غیرمتمرکز و اقبال کاربران به استفاده از خدمات پلتفرم‌های دیفای، می‌تواند نویدبخش رشد این پلتفرم‌ها باشد. کامپاند هم به‌عنوان یکی از بزرگترین پلتفرم‌های اتریومی دیفای می‌تواند از این رشد بهره‌مند شود. همچین نزدیک شدن به بروزرسانی شاردینگ اتریوم که به احتمال زیاد در سال ۲۰۲۳ میلادی رخ خواهد داد، خبر خوبی برای پلتفرم کامپاند خواهد بود؛ چراکه این بروزرسانی کارمزدهای شبکه اتریوم را به شدت کاهش خواهد داد. این موضوع می‌تواند در افزایش موارد استفاده از پلتفرم‌های اتریومی از جمله کامپاند تاثیر داشته باشد. در حال حاضر خرید ارز دیجیتال کامپاند در محدوده قیمتی ۵۱ دلار در صرافی نوبیتکس امکانپذیر است؛ ارزی که در رتبه ۹۷ کوین‌مارکت‌کپ قرار دارد و در تاریخچه قیمتی خود، ۸۳۱ دلار را نیز تجربه کرده است.

 

ارز دیجیتال بالانسر

بالانسر یک بازارساز خودکار و نوعی صرافی غیرمتمرکز است. این برنامه مانند بسیاری از پروتکل های حوزه دیفای دارای توکن کاربردی اختصاصی خود است.

توکن اختصاصی یا بومی بالانسر، توکن با همان نام بالانسر شناخته می‎شود که با نماد اختصاری BAL در بازار ارزهای دیجیتال معامله می شود. از این توکن برای مشارکت در مدیریت پروتکل بالانسر استفاده می‌شود و کاربران می‌توانند با تامین نقدینگی یا معامله در پلتفرم، آن را به دست آورند.

برخلاف صرافی‌های متمرکز که در آنها سفارشات خرید و فروش هر کدام از کاربران در اوردر بوک با سفارش کاربران دیگر مچ می‌شود، در بیشتر صرافی‌های غیرمتمرکز، از روش دیگری به نام بازارساز خودکار استفاده می‌شود. در این روش، کاربران جفت‌ارزهایی را در استخرهای مختلف سپرده‌گذاری می‌کنند؛ مبادلات توکن‌ها از این استخرها انجام می‌شود و کسانی که برای استخرها تامین نقدینگی کرده‌اند، کارمزد تراکنش‌ها را دریافت می‌کنند.

ارز دیجیتال بالانسر(BAL) یک توکن اتریومی است، بنابراین هر کیف پولی که از اتریوم پشتیبانی کند برای نگهداری بالانسر نیز مناسب است. این رمزارز در حال حاضر د ررتبه ۱۰۸ کوین‌مارکت‌کپ قرار دارد و در محدوده قیمتی ۷.۱ دلار معامله می‌شود اما قیمت ۷۱ دلار را نیز در روزهای اوج بازار صعودی ارزهای دیجیتال به خود دیده است. برای خرید و فروش ارز دیجیتال بالانسر در نوبیتکس ثبت نام کنید.

 

ارز دیجیتال لوپرینگ

لوپرینگ نیز یک پلتفرم غیرمتمرکز بر بستر بلاکچین اتریوم و همچنین ارائه‌دهنده یک راهکار لایه دوم برای تسریع تراکنش‌های این بلاکچین است. علاوه بر این، لوپرینگ یک صرافی غیرمتمرکز است که کاربران آن می‌توانند توکن‌های اتریومی را در آن مبادله کنند. اما این صرافی غیرمتمرکز تفاوت عمده‌ای با صرافی‌های دیگری مانند یونی سواپ دارد. در صرافی یونی سواپ، تمام تراکنش‌ها در لایه اول بلاکچین اتریوم رخ می‌دهد و در واقع تک‌تک مبادلات در بلاکچین اتریوم ثبت می‌شوند، اما صرافی غیرمتمرکز لوپرینگ از راهکار لایه دوم «رول‌آپ‌های دانایی-صفر» یا «zkrollups» استفاده می‌‌کند.

در این روش، دسته‌ای از تراکنش‌های صرافی، در لایه بالایی و خارج از زنجیره اصلی بلاکچین اتریوم انجام شده و در نهایت، تمام این تراکنش‌ها در قالب یک تراکنش در بلاکچین ثبت می‌شوند. استفاده از راهکار لایه دوم باعث شده کارمزد تراکنش‌‌ها در لوپرینگ بسیار پایین‌تر از دیگر صرافی‌های غیرمتمرکز اتریومی باشد و همچنین سرعت تراکنش‌ها هم به طرز چشمگیری بالاتر باشد.

لوپرینگ با نماد اختصاری LRC توکن بومی پلتفرم لوپرینگ است که هم‌اکنون در محدوده قیمتی ۰.۲۹ دلار در نوبیتکس خرید و فروش می‌شود اما در تاریخچه خود، سابقه قیمت ۳.۲ دلار را نیز دارد. بروزرسانی سال ۲۰۲۳ اتریوم روی آینده این رمزارز نیز می تواند تاثیر مثبت و امیدوارکننده‌ای داشته باشد. برای خرید ارز دیجیتال لوپرینگ و سایر ارزهای دیجیتال در صرافی نوبیتکس ثبت نام کنید. امکان خرید و فروش این رمزارز در دو بازار ریالی و تتری نوبیتکس وجود دارد.

link

مطالب مرتبط

گزارش و تحلیلهم‌آوا

سه‌راهی کارخانه نوآوری آزادی؛ مدیرعامل سرآوا از خروج پارک پردیس و آینده کارخانه می‌گوید

چهارشنبه بیست و نهم فروردین ماه ۱۴۰۳ خبری منتشر شد که پارک فناوری پردیس قصد دارد از کارخانه نوآوری آزادی خارج شود. این موضوع نگرانی‌ها و سوالاتی را در مورد آینده‌ی
چهارشنبه بیست و نهم فروردین ماه ۱۴۰۳ خبری منتشر شد که پارک فناوری پردیس قصد دارد…
خبرها

پرشیافاند از ترکیب سهام‌داران استارتاپ شگرفیست خارج شد

شرکت سرمایه‌گذاری خطرپذیر «پرشیافاند» پس از ۳ سال از ترکیب سهامداری استارتاپ «شگرفیست» خارج شد و ۳۰ درصد سهام خود را به سرمایه‌گذاران جدید واگذار کرد. شگرفیست در
شرکت سرمایه‌گذاری خطرپذیر «پرشیافاند» پس از ۳ سال از ترکیب سهامداری استارتاپ «شگرفیست» خارج شد و…
خبرهارمزارزها و فین‌تک

آغاز خرید با تلفن‌همراه و بدون کارت در ۶ بانک

بنابر اعلام روابط عمومی بانک مرکزی پروژه‌ی «کهربا» که امکان خرید با گوشی بدون تماس با دستگاه پوز و بدون نیاز به کارت بانکی را میسر می‌کند، توسط ۶ بانک میسر شده است.
بنابر اعلام روابط عمومی بانک مرکزی پروژه‌ی «کهربا» که امکان خرید با گوشی بدون تماس با…
خبرها

پادکست اخبار استارتاپی هفته؛ از ماجرای همراه‌اول و دیجی‌کالا تا گلرنگ و تخفیفان

پادکست استارتاپ ۳۶۰ هر هفته جمعه‌ها منتشر می‌شود. این پادکست تازه‌ترین تحولات استارتاپی و تکنولوژی هفته در ایران را دنبال می‌کند. در قسمت ۲۳۹ این پادکست، از
پادکست استارتاپ ۳۶۰ هر هفته جمعه‌ها منتشر می‌شود. این پادکست تازه‌ترین تحولات استارتاپی و تکنولوژی هفته…

دیدگاه‌تان را بنویسید

بخش‌های مورد نیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

پربازدیدهای هفته

پادکست زوم