تقسیم سود ۸۰ درصدی در مجمع همراه اول و هشدار درباره تعرفه‌های دستوری

مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت ارتباطات سیار ایران با تصویب صورت‌های مالی سال ۱۴۰۳ و موافقت با تقسیم سود ۸۰ درصدی به ازای هر سهم (معادل ۶۳۷ ریال) به کار خود پایان داد. در این جلسه، مدیرعامل همراه اول ضمن ارائه گزارش عملکرد موفق شرکت، نسبت به آینده صنعت ارتباطات در صورت تداوم سیاست تعرفه‌های دستوری هشدار داد.

مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت ارتباطات سیار ایران (همراه اول)، روز چهارشنبه ۲۱ خرداد ۱۴۰۴ با حضور ۹۱.۷ درصدی سهامداران در تهران برگزار شد. در این مجمع، سهامداران صورت‌های مالی سال منتهی به ۳۰ اسفند ۱۴۰۳ را تصویب کرده و با تقسیم ۸۰ درصد از سود عملیاتی موافقت کردند.

رشد ۳۷ درصدی درآمد و تداوم رهبری بازار همراه اول

مهدی اخوان بهابادی، مدیرعامل همراه اول، در این مجمع گزارشی جامع از عملکرد شرکت ارائه داد. بر اساس این گزارش، درآمد عملیاتی شرکت اصلی در سال ۱۴۰۳ با رشد چشمگیر ۳۷ درصدی نسبت به سال قبل به ۷۰ هزار و ۶۷۷ میلیارد تومان رسیده است. سود خالص شرکت نیز با افزایش ۱۵ درصدی، ۷۱۰۱ میلیارد تومان و سود خالص تلفیقی گروه همراه اول ۸۰۰۳ میلیارد تومان به ثبت رسید.

اخوان بهابادی با اشاره به تثبیت رهبری بازار توسط این اپراتور، اعلام کرد که سهم بازار درآمدی همراه اول در پایان سال ۱۴۰۳ به ۵۷ درصد رسیده و تعداد کل مشترکان آن از ۱۰۴ میلیون نفر فراتر رفته است. همچنین، این اپراتور با راه‌اندازی ۱۲۱۵ سایت فعال 5G و ثبت رکورد مصرف دیتای روزانه به میزان ۳۱.۱ پتابایت، جایگاه خود را در توسعه زیرساخت‌های نوین ارتباطی تثبیت کرده است.

چالش تعرفه‌های دستوری و نگاه به آینده

مهم‌ترین دغدغه مطرح شده در این مجمع، موضوع تعرفه‌ها بود. اخوان بهابادی در پاسخ به سوال سهامداران هشدار داد: «ادامه سیاست تعرفه‌های دستوری، می‌تواند سرنوشتی مشابه آنچه در حوزه انرژی و مشکلاتی نظیر قطعی برق شاهد بودیم، برای صنعت ارتباطات رقم بزند.» وی با بیان اینکه ارزش دلاری اپراتورها در حال کاهش است، ابراز امیدواری کرد که با رویکرد وزیر فعلی ارتباطات، گشایش‌هایی در این زمینه ایجاد شود.

مدیرعامل همراه اول یکی از راهکارهای شرکت برای جبران این چالش را سرمایه‌گذاری در حوزه‌های نوآورانه دانست و گفت: «سرعت رشد سودآوری شرکت‌هایی مانند دیجی‌کالا که اکنون سهامدار آن هستیم، بیشتر از همراه اول است و پیش‌بینی می‌کنیم طی سه تا چهار سال آینده، سود این شرکت‌ها با کسب‌وکارهای اپراتوری رقابت نزدیکی داشته باشد.» او همچنین تأیید کرد که مقدمات ورود دیجی‌کالا به بورس انجام شده است.

علی بقایی، رئیس هیئت مدیره همراه اول، نیز با اشاره به بازطراحی هویت برند و تدوین برنامه استراتژیک پنج ساله، تأکید کرد که این شرکت با وجود تحریم‌ها، مسیر توسعه را با قدرت ادامه داده و در آستانه یک «جهش بزرگ ارتباطی» قرار دارد.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید