این شرکت روز سهشنبه (۱۰ تیر ۱۴۰۴) سومین دیتاسنتر خود در مالزی را راهاندازی و اعلام کرد که دومین دیتاسنترش در فیلیپین نیز در ماه اکتبر افتتاح خواهد شد.
همزمان با این توسعه، علیبابا از تاسیس اولین «مرکز جهانی صلاحیت هوش مصنوعی» (AIGCC) خود در سنگاپور پرده برداشت. این مرکز برای حمایت از بیش از ۵ هزار کسبوکار و ۱۰۰ هزار توسعهدهنده در سراسر جهان طراحی شده تا با ارایه دسترسی به مدلهای پیشرفته هوش مصنوعی و منابع پردازشی قدرتمند، نوآوری در این حوزه را تسریع بخشد.
این اعلانات در جریان رویداد جهانی علیبابا و به مناسبت دهمین سالگرد تاسیس دفتر مرکزی بینالمللی این شرکت در سنگاپور صورت گرفت.
این گسترش زیرساخت در ادامه سرمایهگذاریهای مشابهی است که این غول فناوری چینی در نیمه اول سال ۲۰۲5 در کشورهای تایلند، مکزیک و کره جنوبی انجام داده بود و نشان از عزم جدی این شرکت برای توسعه جهانی دارد.
دیدگاهتان را بنویسید