Chungin “Roy” Lee، دانشجوی ۲۱ ساله که از دانشگاه کلمبیا اخراج شده است، اعلام کرد موفق شده ۵.۳ میلیون دلار سرمایه اولیه برای استارتاپ خود به نام Cluely جذب کند.
این استارتاپ ابزار هوش مصنوعی ارایه میدهد که به گفته خودش برای “تقلب در هر چیز” طراحی شده است و به کاربران امکان میدهد در مواردی مانند آزمون، تماسهای فروش و مصاحبههای شغلی از طریق یک پنجره پنهان در مرورگر “تقلب” کنند.
این استارتاپ پس از آن شکل گرفت که لی و همبنیانگذار ۲۱ ساله دیگر، Neel Shanmugam (که او نیز درگیر پرونده انضباطی در کلمبیا بود)، به دلیل توسعه ابزاری برای تقلب در مصاحبههای شغلی مهندسان نرمافزار توسط دانشگاه کلمبیا تعلیق و سپس اخراج شدند. هر دو بنیانگذار از کلمبیا انصراف دادهاند.
Cluely موفق شده است ۵.۳ میلیون دلار سرمایه اولیه جذب کند. مدیرعامل Cluely، روی لی، به تککرانچ گفت درآمد سالانه تکرار شونده (ARR) ابزار هوش مصنوعی تقلب آنها اوایل ماه جاری از ۳ میلیون دلار فراتر رفته است. Cluely در بیانیهای فلسفه خود را با اختراعاتی چون ماشین حساب و غلطگیر املایی مقایسه کرده است که در ابتدا به عنوان “تقلب” رد میشدند. ویدیوی تبلیغاتی اولیه آنها نیز بسیار بحث برانگیز بوده است.
لی ادعا میکند با استفاده از ابزار تقلب هوش مصنوعی موفق به گرفتن کارآموزی در آمازون شده است. آمازون از اظهار نظر خودداری کرده اما گفته کاندیداها نباید از ابزارهای غیرمجاز استفاده کنند. Cluely تنها استارتاپ جنجالی این ماه نیست؛ پیشتر یک محقق مشهور هوش مصنوعی نیز استارتاپی با هدف جایگزینی تمام نیروی کار انسانی معرفی کرد.
مطالب مرتبط
از سقوط تا پرواز؛ داستان بنیانگذار علیبابا از ورشکستگی، مدیریت و چرایی ساختن
مروری بر چند قابلیت اپلیکیشن بلو، برای انجام هرچه سریعتر کارهای بانکی
اقدام تپسی برای آموزش مراقبت از محیط زیست به کودکان
پربازدیدهای هفته
بیمه تامین اجتماعی برای رانندگان اسنپ و تپسی تصویب شد
سعید رحمانی، بنیانگذار سرآوا سکوت خود را شکست
ماجرای هدیه میلیونی دیجی کالا چه بود؟
بنیانگذاران نارنجی و دیوار «نوشدارو» را راهاندازی کردند
پادکست زوم