این اقدام در پی خسارات گستردهای صورت میگیرد که محدودیتهای اینترنتی، به عنوان راهکاری برای مقابله با حملات سایبری در آن دوران، به اکوسیستم اقتصاد دیجیتال کشور وارد کرد.
میثم عابدی، معاون فناوری و نوآوری وزیر ارتباطات، ضمن اعلام این خبر، تایید کرد که مجموعهای از تسهیلات ویژه برای حمایت از این فعالان پیشبینی شده است. به گفته او، شرکتهای دانشبنیان میتوانند با مراجعه به سامانه «غزال» و ثبت درخواست خود به همراه مستندات لازم، از این تسهیلات در قالب سرمایه در گردش و با شرایط ویژه بهرهمند شوند. این طرح حمایتی با همکاری صندوق نوآوری و شکوفایی اجرا خواهد شد.
این بسته حمایتی در راستای ماموریتی تعریف شده است که ستار هاشمی، وزیر ارتباطات، پس از بازدید میدانی از پلتفرمهای بزرگی چون اسنپ، یکتانت و دیجیکالا و گفتوگو با مدیران آنها، صادر کرده بود. هدف اصلی این ماموریت، «افزایش تابآوری زیستبوم اقتصاد دیجیتال در شرایط بحرانی و حفظ پایداری خدمات دیجیتال به مردم» عنوان شده است.
با وجود اعلام این بسته حمایتی، هنوز هیچ گزارش رسمی و دقیقی از سوی وزارت ارتباطات درباره میزان و جزییات خسارت وارد شده به کسبوکارها در طول دوره قطعی اینترنت منتشر نشده است.
دیدگاهتان را بنویسید