بنابر اعلام رسمی در سایت دیجیکالا، این شرکت فعالیت خود را در بازار کشور افغانستان آغاز کرده است.
دیجیکالا، بزرگترین فروشگاه اینترنتی ایران، سرانجام فعالیت خود را در خارج از مرزهای کشور آغاز کرده و شهر هرات در افغانستان بهعنوان نخستین مقصد انتخاب شده است. طبق اعلام رسانه محلی «هرات تایمز»، ساکنان افغانستان فعلا میتوانند سفارشهای خود را در دو محل تحویل حضوری داخل شهر هرات دریافت کنند.
گام بلند دیجیکالا به فراتر از مرزهای ایران؛ هرات، نخستین ایستگاه در افغانستان
در اطلاعیه دیجیکالا روی وبسایت آن آمده است که مشتریان افغانستانی دیجیکالا ساکن ایران میتوانند سفارشهای خود را به مقصد هرات ثبت و دریافت کنند. علاوه بر این، افرادی که در افغانستان حضور دارند اما مایل به خرید از دیجیکالا هستند، باید با کمک دوستان یا آشنایان خود در ایران مراحل ثبت سفارش را طی کنند و کالای خود را در افغانستان (شهر هرات) دریافت کنند. به این ترتیب، فعلا امکان سفارش مستقیم از داخل خاک افغانستان وجود ندارد و مشتریان داخلی ایران در مرحلهی تحویل سفارش، میتوانند دو آدرس تحویل حضوری در هرات را برگزینند.
براساس اعلام دیجیکالا، تحویل سفارش در افغانستان بین یک هفته تا ده روز زمان میبرد. افزون بر این، برخی کالاها همچون طلا، گوشی تلفن همراه، مواد غذایی زودمصرف و کالاهای حجیم نظیر لوازم بزرگ آشپزخانه و مبلمان جزو اقلامی هستند که در فهرست ممنوعه قرار گرفتهاند و امکان ارسال آنها به افغانستان وجود ندارد.
همبنیانگذاران دیجیکالا در سال ۱۳۹۷ اعلام کرده بودند که علاقه دارند فعالیت خود را در کشورهای با بلوغ اینترنتی کمتر ــ از جمله افغانستان، عراق، پاکستان و ارمنستان ــ آغاز کنند. با وجود آنکه این برنامه اکنون با پنج تا شش سال تاخیر عملی شده، به نظر میرسد آرزوی دیرینهی آنها برای ورود به بازارهای منطقهای در حال تحقق است. در ماههای اخیر شایعات مختلفی درباره گسترش فعالیت دیجیکالا در خارج از ایران شنیده میشد و حالا با انتشار این خبر رسمی، به نظر میرسد مقدمات کار در افغانستان برای این فروشگاه اینترنتی فراهم شده است.
ورود دیجیکالا به افغانستان میتواند فرصتی تازه برای تجار و تولیدکنندگان محلی نیز فراهم کند تا از طریق این پلتفرم، کالاهای خود را به طیف گستردهتری از مشتریان عرضه کنند. کارشناسان بر این باورند که موفقیت دیجیکالا در توسعه خدمات خود در افغانستان، میتواند زمینه را برای ورود سایر شرکتهای فناوری ایرانی به بازارهای منطقهای فراهم کرده و رقابت در حوزه تجارت الکترونیک را افزایش دهد.
ناگفته نماند که ورود دیجیکالا به بازار افغانستان پس از سرمایهگذاری همراه اول در این فروشگاه اینترنتی صورت گرفته است.
مطالب مرتبط
مدیرعامل دیجیکالا از مقاومت در برابر خرید و فروش آنلاین طلا انتقاد کرد
چرا باید اطلاعات کاربری را در دیجیکالا تکمیل کنیم؟
چرا پیکهای دیجیکالا بستهها را تا جلوی در واحد نمیآورند؟
پربازدیدهای هفته
«تومن» از سرویس بانکداری شرکتی رونمایی کرد
سرویس جدید «فودرو» اسنپفود چگونه کار میکند؟
۳ برابر شدن میزان فروش اینستاگرامیها در عصر فیلترینگ
نسخه جدید اپلیکیشن دیجیکالا منتشر شد
پادکست زوم