نشست خبری «دیجینکست» صبح امروز نوزدهم آذر ماه 1403 در کارخانه نوآوری آزادی برگزار شد. در این نشست «حمید محمدی»، همبنیانگذار دیجیکالا و «کیوان محیط مافی»، مدیرعامل دیجینکست، به تشریح اهداف، دستاوردها و برنامههای آینده این مجموعه پرداختند.
کیوان محیط مافی، مدیرعامل دیجینکست اعلام کرد ارزش کل استارتاپهای زیرمجموعه دیجینکست حدود هزار میلیارد تومان است. به گفته او، تاکنون ۶۱ استارتاپ در دیجینکست پذیرش شده و ۲۶ استارتاپ نیز فعال هستند که بخش زیادی از آنها از هوش مصنوعی استفاده میکنند. محیط مافی دو حوزه هوش مصنوعی و فینتک را از حوزههای مورد توجه دیجینکست عنوان کرد.
مدیرعامل دیجینکست اعلام کرد دو استارتاپ «آپتایم» و «گنجه» موفقترین سرمایهگذاریهای این شرکت بودهاند که اکنون به ارزش بالای ۲۰۰ تا ۳۰۰ میلیارد تومان رسیدهاند. به گفته او، آپتایم دو سه سال است سودآور است و گنجه هم امسال سودآور شده. محیط مافی اعلام کرد قصد خروج از سهامداری این ۲ شرکت را دارند تا با پول حاصل از آن، روی سایر شرکتها سرمایهگذاری کنند.
حمید محمدی، همبنیانگذار دیجیکالا در این مراسم اعلام کرد که تلاش میکنند تا لیدر سرمایهگذاری در هوش مصنوعی بشوند و هدفشان نیز پیادهسازی راهکارهای مناسب در زنجیره ارزش تجارت الکترونیک است. او ابراز امیدواری کرد که بتوانند حجم سرمایهگذاریهایشان را بیشتر کنند و از مرحله پیشبذری جلوتر بروند.
محمدی در پاسخ به این سوال که آیا تا پایان امسال این شرکت در بورس پذیرش خواهد شد یا خیر؟ گفت: «ممکن است اما قطعی نیست.» او همچنین اظهار کرد این موضوع را پیگیری میکنند.
همبنیانگذار دیجیکالا اعلام کرد که قصد دارند به حوزه توزیع داروهای نیازمند نسخه نیز وارد شوند. او بیان کرد دیجیکالا نزدیک به دو سال است که انواع مکمل را عرضه میکند و اکنون در صورت شفافتر شدن مسائل رگولاتوری و به نتیجه رسیدن راهکارهایی که پیشبینی کردهاند، داروهای نسخهای را نیز توزیع کنند. ظاهرا دیجیکالا به این منظور سازوکارهایی را فراهم کرده است.
محمدی در واکنش به این خبر که همراه اول قصد دارد طی ۲ سال آینده ۱۰ درصد دیگر از سهام این شرکت را بخرد و تملک و کنترل دیجیکالا را به دست بگیرد، بیان کرد: «همراه اول از روز اول مذاکرات این تمایل را داشته، اما در توافق خرید سهام توسط همراه اول، تصریح شده تا زمانی که ما بنیانگذاران در این شرکت هستیم، هیچ شرکتی نتواند تملک گروه دیجیکالا را بگیرد.» حدود ۴ ماه پیش همراه اول، ۴۰ درصد از سهام دیجیکالا از جمله سهم سرآوا را خرید.
مطالب مرتبط
سرمایهگذاری ۲۳۵ میلیارد تومانی دیجیکالا در استارتاپ «میاره»
ماجرای بسته شدن درگاه پرداخت اینترنتی دیجیکالا چه بود؟
وام ۲۰۰ میلیون تومانی دیجیکالا برای خریداران موتورسیکلت
پربازدیدهای هفته
سرویس جدید «فودرو» اسنپفود چگونه کار میکند؟
وبسایت فروشگاهی خود را نجات دهید!
پرداخت مستقیم پیمان در اپلیکیشن اوانو فعال شد
تخفیف همیشگی بازگشت به مبدا، مزیت جدید تپسی برای کاربران
پادکست زوم