گِرو، بزرگترین اپلیکیشن معاملاتی هند، برای عرضه اولیه سهام آماده می‌شود

استارتاپ گِرو (Groww)، بزرگ‌ترین کارگزار سهام خرده‌فروشی هند، خود را برای ثبت درخواست عرضه اولیه سهام (IPO) در بازه زمانی ۱۰ تا ۱۲ ماه آینده آماده می‌کند و به دنبال ارزش‌گذاری بین ۶ تا ۸ میلیارد دلار است.

عرضه سهام این شرکت که مقر آن در بنگلور است، اولین عرضه اولیه سهام توسط یک پلتفرم معاملات دیجیتال در هند خواهد بود. ارزش‌گذاری هدف‌گذاری شده، بیش از دو برابر ارزش ۳ میلیارد دلاری است که این شرکت در دور تامین مالی اکتبر ۲۰۲۱ به آن دست یافت.

منابع می‌گویند گِرو که از پشتیبانی سرمایه‌گذارانی همچون Peak XV، Tiger Global و Alkeon برخوردار است، مذاکرات با بانک‌های سرمایه‌گذاری را آغاز کرده و به‌زودی مشاورانی را برای عرضه اولیه سهام انتخاب خواهد کرد. این استارتاپ که به مشتریان خود امکان سرمایه‌گذاری در صندوق‌های سرمایه‌گذاری مشترک و انجام تراکنش‌های UPI را نیز می‌دهد، سال گذشته به عنوان بخشی از مقدمات عرضه اولیه سهام، اقامتگاه خود را از ایالات متحده به هند منتقل کرد.

گِرو از اظهار نظر در این باره خودداری کرده است.

این اپلیکیشن معاملاتی در بازار شلوغ سرمایه‌گذاری خرد هند، از رقبای خود پیشی گرفته است. بر اساس داده‌های بورس ملی، گِرو در ماه دسامبر ۱۳.۲ میلیون کاربر فعال داشت، در حالی که نزدیکترین رقیب آن، زِرودا، ۸.۱ میلیون کاربر داشت. بنا به اعلام بورس، گِرو ماهانه بین ۳۲۵ هزار تا ۵۵۰ هزار کاربر جدید جذب می‌کند که بیش از دو برابر نرخ رقبا است.

هند به کانون امیدواری برای عرضه‌های فناوری در سطح جهانی تبدیل شده است و هفت استارتاپ فناوری در سال ۲۰۲۴ وارد بازار سهام شده‌اند. عرضه اولیه سهام ۱.۳۵ میلیارد دلاری پلتفرم تحویل غذا، سویگی (Swiggy)، بزرگترین عرضه فناوری در جهان در سال گذشته بود.

بیش از ۲۰ استارتاپ هندی از جمله بازار تجارت به تجارت زِت‌وِرک، ارائه‌دهنده فضای کاری مدیریت شده تیبل اسپیس، پِی‌یو متعلق به پروسوس و پلتفرم دارویی فارم‌ایزی، در نظر دارند در سال ۲۰۲۵ عرضه اولیه سهام داشته باشند.

آبهیناو بهارتی، رئیس بازارهای سرمایه سهام جی‌پی مورگان در هند، در مصاحبه اخیر گفت که رشد سرمایه داخلی و تداوم سیاست‌ها از جمله عوامل افزایش عرضه اولیه سهام در این کشور است.

ارزش کل بازار شرکت‌های بورسی در هند در سال ۲۰۱۴ نسبت به سال ۲۰۱۹ دو برابر شده و به ۵.۳ تریلیون دلار رسیده است، در حالی که حجم معاملات روزانه سه برابر شده و به ۱۵ میلیارد دلار رسیده است.

link

مطالب مرتبط

دیدگاه‌تان را بنویسید

بخش‌های مورد نیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

پربازدیدهای هفته

پادکست زوم