رونق آنلاین سینمای ایران در نوروز ۱۴۰۴؛ فروش ۷۱ میلیارد تومانی با استقبال ۷۲۴ هزار مخاطب

سینمای ایران در تعطیلات نوروز ۱۴۰۴ شاهد رونق قابل توجه فروش آنلاین بلیت بود. بر اساس داده‌های منتشر شده در سامانه سمفا، در دو هفته ابتدایی فروردین ماه، بیش از ۷۲۴ هزار نفر از علاقه‌مندان به سینما با خرید آنلاین بلیت به تماشای فیلم‌های اکران نوروزی نشستند.

گزارش‌ها حاکی از آن است که مجموع فروش آنلاین سینمای ایران در این بازه زمانی بالغ بر ۷۲۴ هزار قطعه بلیت به ارزش ۷۱ میلیارد و ۴۳۰ میلیون تومان بوده است. در این میان، پلتفرم «سینماتیکت» با کسب سهم ۸۰ درصدی از بازار فروش آنلاین، توانست فروشی معادل ۵۷ میلیارد و ۱۴۴ میلیون تومان را به خود اختصاص دهد و همچنان پیشتاز فروش آنلاین بلیت سینما در کشور باشد.

بررسی آمار سینماتیکت نشان می‌دهد که کاربران این وب‌سایت در بازه زمانی اول تا پانزدهم فروردین ۱۴۰۴، بیش از ۵۸۰ هزار قطعه بلیت را به صورت آنلاین خریداری کرده‌اند. مجموع فروش ۵۸ میلیارد تومانی این پلتفرم در نوروز امسال، در مقایسه با فروش ۳۲ میلیارد تومانی و ۴۱۵ هزار قطعه بلیتی که در نوروز ۱۴۰۳ ثبت شده بود، رشد چشمگیری را نشان می‌دهد. این آمار همچنین از افزایش ۱۶۵ هزار نفری مخاطبان سینما در نوروز امسال نسبت به سال گذشته حکایت دارد که نشان‌دهنده استقبال بیشتر مردم از سینما در این ایام است.

در میان فیلم‌های اکران نوروزی ۱۴۰۴، فیلم‌های کمدی همچنان محبوب‌ترین ژانر در میان خریداران آنلاین بلیت بوده‌اند. این فیلم‌ها با فروش ۳۴۵ هزار قطعه بلیت، توانسته‌اند ۳۶ میلیارد تومان از مجموع فروش آنلاین سینماتیکت را به خود اختصاص دهند.

بر اساس جدول پرفروش‌ترین فیلم‌های اکران شده در نوروز ۱۴۰۴، فیلم کمدی «دایناسور» با ثبت فروش بیش از ۱۸ میلیارد تومان، عنوان پرفروش‌ترین فیلم آنلاین را از آن خود کرده است. دیگر فیلم کمدی اکران نوروزی، «کوکتل مولوتف»، نیز با جذب ۹۷ هزار مخاطب، فروشی بالغ بر ۱۰ میلیارد تومان را در بخش آنلاین سینماتیکت تجربه کرده است.

در میان فیلم‌های غیرکمدی، فیلم تاریخی-مذهبی «موسی کلیم‌الله» موفق‌ترین اثر نوروز ۱۴۰۴ در فروش آنلاین بوده و توانسته است بیش از ۱۰ میلیارد تومان در سینماتیکت فروش داشته باشد. فیلم درام «رها» نیز با استقبال مخاطبان آنلاین روبرو شده و بیش از ۶.۵ میلیارد تومان فروش را در این پلتفرم ثبت کرده است.

فیلم‌های بخش کودک نیز از استقبال نسبی برخوردار بوده‌اند. انیمیشن «پسر دلفینی ۲» با فروش ۳۳ هزار قطعه بلیت و فیلم «بامبولک» با فروش ۱۱ هزار قطعه بلیت، سهمی از فروش آنلاین سینماتیکت در نوروز امسال داشته‌اند.

علاوه بر سینما، مخاطبان تئاترهای کمدی که در ایام نوروز به روی صحنه رفتند نیز از خرید آنلاین بلیت استقبال کرده‌اند. بر اساس آمار سینماتیکت، ۸۲ هزار قطعه بلیت تئاتر به صورت آنلاین خریداری شده که مجموع فروش ۳۰ میلیارد تومانی را برای این بخش رقم زده است. این آمار نشان می‌دهد که علاوه بر سینما، تئاتر نیز در ایام نوروز با استقبال خوبی از سوی مخاطبان روبرو بوده است.

link

مطالب مرتبط

خبرهارمزارزها و فین‌تک

نگرانی پلیس از خرید و فروش آنلاین طلای آب شده

سردار حسین رحیمی، رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا، در جریان بازدید از نمایشگاه کشفیات پلیس امنیت اقتصادی استان سیستان و بلوچستان، نسبت به فعالیت سامانه‌های آنلاین خرید و فروش طلای…

دیدگاه‌تان را بنویسید

بخش‌های مورد نیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

پربازدیدهای هفته

پادکست زوم