مدیرعامل نوبیتکس در همایش چشم‌انداز اقتصاد ایران تشریح کرد: موانع توسعه اکوسیستم رمزدارایی ایران

مدیرعامل نوبیتکس با بیان اینکه تعداد کاربران رمزارزها در جهان به حدود ۶۰۰ میلیون نفر رسیده و رشد ۲۰ درصدی دارد گفت: «۱۵ میلیون نفر از این کاربران ایرانی هستند و ایران برای اولین بار از نظر پذیرش رمزارزها در رتبه ۲۸ جهان قرار گرفته است» امیرحسین راد که در همایش چشم‌انداز اقتصادی ایران ۱۴۰۳ سخن می‌گفت، تاکید کرد: «نرخ رشد کاربران نوبیتکس به عنوان بزرگترین صرافی رمزارز در ایران از متوسط جهانی بیشتر است اما اکوسیستم رمزارزدارایی در کشور ما در بسیاری از زمینه‌ها توسعه نیافته و رشد فعلی محدود به حوزه تبادل و استخراج است»

راد با بیان اینکه سهم پرداخت با رمزارز در ایران نزدیک به صفر است، موانع توسعه اکوسیستم رمزدارایی ایران را در سه بخش خلاصه کرد: «تحریم و عدم جذب سرمایه در مقیاس جهانی، تردید سرمایه‌گذاران به دلیل نگرانی از اقدامات تنظیم‌گر و تنظیم‌گران غیرتوسعه محور» هم‌بنیانگذار نوبیتکس در ادامه با ارائه پیش‌بینی خود از مسیر جهانی دنیای رمزارزها توضیح داد: «بازیگران سنتی و رمزارز به زودی با ارائه سرویس‌های یکپارچه به یکدیگر نزدیک می‌شوند. روند رو به رشد توکن شدن دارایی‌های دنیای واقعی ادامه می‌یابد و ساختارهای متمرکز دیگری مثل شبکه‌های اجتماعی هم دستخوش تحول و غیرمتمرکزسازی خواهد شد»

امیرحسین راد درباره اینکه آیا ایران در این روند رشد جهانی می‌تواند جایی داشته باشد گفت: «با رویکرد انفعال و انکار هیچ مسئله‌ای حل نخواهد شد و بیش از هر زمانی فرصت توسعه از دست می‌رود. ضمن اینکه نیاز جامعه صرفا از سوی خارج مرزها هدایت می‌شود. اما اگر رویکرد توسعه و ایجاد فضا برای نوآوری اتخاذ کنیم، کسب‌وکارها به تدریج تقویت و پایدار می‌شوند. کسب‌وکارهای نوآورانه حول یک منفعت مشترک شل می‌گیرند و در چنین فضایی می‌توان خدمات بزرگتری در آینده ایجاد کرد. ضمن اینکه علاوه بر شکل گیری اکوسیستم داخلی، تجربه‌ای شکل می‌گیرد که حتی امکان گسترش به بیرون مرزها را خواهد داشت»

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: ۰ میانگین: ۰]
link

مطالب مرتبط

اولویت در حکمرانی داده، ارایه خدمات مناسب‌تر مالی به کاربر است

مدیرعامل دیجی‌پی با بیان اینکه اولویت ما این است که خدمات مناسب‌تر مالی به افراد بیشتری ارائه دهیم، گفت: حکمرانی داده، بیشتر به این معنی است که عملیات دریافت، ارتباط…

دیدگاه‌تان را بنویسید

بخش‌های مورد نیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

پربازدیدهای هفته

پادکست زوم