شرکت «اسپاتیفای» روز دوشنبه رسما اعلام کرد که قصد دارد هزینه اشتراک سرویس پریمیوم خود را در بسیاری از بازارهای جهانی افزایش دهد.
این تغییر قیمت شامل حال کاربران در مناطق گستردهای از جمله خاورمیانه، آفریقا، اروپا، آمریکای لاتین و آسیا-اقیانوسیه خواهد شد.
طبق اعلام این شرکت، کاربرانی که تحت تاثیر این تغییر قرار میگیرند، طی ماه آینده ایمیلی دریافت خواهند کرد که در آن توضیح داده میشود هزینه اشتراک ماهانه آنها، برای مثال در اروپا، از ۱۰,۹۹ یورو به ۱۱,۹۹ یورو افزایش خواهد یافت.
این اقدام در ادامه روند سال گذشته «اسپاتیفای» در ایالات متحده است که طی آن نیز قیمت اشتراک از ۱۰.۹۹ دلار به ۱۱.۹۹ دلار افزایش یافته بود.
تصمیم برای افزایش قیمت جهانی تنها یک هفته پس از انتشار گزارش عملکرد مالی ضعیف «اسپاتیفای» گرفته شده است. هفته گذشته، این شرکت نتوانست به پیشبینیهای تحلیلگران از درآمد خود دست یابد که این خبر منجر به سقوط ۱۱ درصدی ارزش سهام آن در بازار بورس شد.
در جلسه با سرمایهگذاران، «دنیل اک»، مدیرعامل «اسپاتیفای»، ضمن ابراز نارضایتی از جایگاه فعلی شرکت، تاکید کرد که همچنان به اهداف بلندمدتی که برای این کسبوکار ترسیم شده، اطمینان دارد.
خبر افزایش قیمتها با واکنش مثبت بازار همراه بود و باعث شد سهام «اسپاتیفای» در معاملات پیش از بازگشایی بازار، ۵ درصد رشد کند.