اکنون ساکنان دبی میتوانند سکههای طلای ۲۴ عیار را در کمتر از یک ساعت درب منزل تحویل بگیرند؛ چرا که سوپراپلیکیشن «کریم» میلیونها هندی مقیم امارات متحده عربی را هدف قرار داده است.
شرکت Careem Technologies مستقر در دبی، که یک شاخه از زیرمجموعه خاورمیانهای شرکت Uber Technologies Inc. است، کمپینی را راهاندازی کرده که به کاربران امکان میدهد تا سقف ۱۰ هزار درهم (۲۷۲۳ دلار) طلای فیزیکی را در یک سفارش خریداری کنند. طلای عرضه شده توسط «تانیشک»، برند اصلی بزرگترین جواهرسازی هند یعنی شرکت Titan، تأمین و گواهی میشود.
راهاندازی این قابلیت جدید همزمان با جشنواره هندو «آکشایا تریتییا» صورت میگیرد که در آن خرید طلا کاری فرخنده محسوب میشود. هندیها حدود یک سوم جمعیت بیش از ۱۰ میلیونی امارات را تشکیل میدهند و این کشور همچنان با وعده شغل و نرخ مالیات پایین، مهاجران را جذب میکند.

فلز گرانبها در سال جاری ۲۵ درصد افزایش یافته است؛ چرا که جنگ تجاری رو به گسترش باعث شده سرمایهگذاران به سمت داراییهای امن روی بیاورند. هفته گذشته قیمت طلا به رکورد ۳۵۰۰ دلار در هر اونس رسید، پس از آنکه در سال جاری ۲۷ بار بالاترین رکوردهای تاریخی را ثبت کرد. این افزایش قیمت با خرید بانکهای مرکزی، سرمایهگذاران صندوقهای قابل معامله در بورس (ETF) و صندوقهای کلان که به دنبال پوشش ریسک در برابر سهام عقبمانده آمریکا هستند، پشتیبانی شده است.
از سهامداران کریم میتوان به سهامدار عمده، گروه Emirates Telecommunications اشاره کرد که ۵۰.۰۳ درصد سهام این اپلیکیشن را در سال ۲۰۲۳ به مبلغ ۴۰۰ میلیون دلار خریداری کرد؛ همچنین اوبر که مالک کل کسبوکار تاکسی اینترنتی کریم است و همبنیانگذاران کریم.
این به اصطلاح سوپراپلیکیشن، خدمات تحویل غذا و خواربار، اجاره خودرو و انتقال پول، و همچنین خدمات خشکشویی، نظافت منزل و امور خیریه را ارایه میدهد. کریم به درخواست برای اظهار نظر درباره اضافه کردن سرویس تحویل طلا به این لیست هنوز پاسخی به رسانهها نداده است.
مطالب مرتبط
ایلان ماسک: گراک ۳.۵ پاسخهایی مستقل از منابع اینترنتی ارایه میدهد
کاهش چشمگیر تعداد اپلیکیشنها در گوگل پلی؛ ۴۷ درصد اپلیکیشنها از ابتدای سال گذشته حذف شدند
گوگل در سیستم پاداشدهی خود بازنگری میکند؛ پاداش بیشتر برای کارکنان با عملکرد برتر
پربازدیدهای هفته
بیمه تامین اجتماعی برای رانندگان اسنپ و تپسی تصویب شد
ماجرای هدیه میلیونی دیجی کالا چه بود؟
سعید رحمانی، بنیانگذار سرآوا سکوت خود را شکست
سرویس جدید «فودرو» اسنپفود چگونه کار میکند؟
پادکست زوم