درخواست نمایندگان کنگره برای حذف شرکت‌های چینی از بورس آمریکا؛ علی‌بابا و بایدو در فهرست

دو نماینده جمهوری‌خواه کنگره آمریکا از کمیسیون بورس و اوراق بهادار این کشور (SEC) خواسته‌اند تا شرکت‌های چینی از جمله گروه علی‌بابا را به دلیل آنچه ارتباط با ارتش چین و به خطر انداختن امنیت ملی آمریکا می‌خوانند، از بورس حذف کند.

به گزارش رویترز به نقل از فایننشال تایمز، جان مولنار (John Moolenaar)، رئیس کمیته چین در مجلس نمایندگان، و ریک اسکات (Rick Scott)، رئیس کمیته پیری در سنا، در نامه‌ای به پل اتکینز (Paul Atkins)، رئیس کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا، خواستار اقدام علیه ۲۵ گروه چینی که در بورس‌های آمریکا لیست شده‌اند، شده‌اند.

بر اساس گزارش فایننشال تایمز، این نمایندگان در نامه خود نوشته‌اند: «این نهادها در حالی که از سرمایه سرمایه‌گذاران آمریکایی بهره‌مند می‌شوند، اهداف استراتژیک حزب کمونیست چین را پیش می‌برند… از نوسازی نظامی و نقض فاحش حقوق بشر حمایت می‌کنند.» آن‌ها افزودند: «این شرکت‌ها همچنین ریسک غیرقابل قبولی برای سرمایه‌گذاران آمریکایی ایجاد می‌کنند.»

شرکت‌های دیگری که در این فهرست قرار دارند شامل موتور جستجوی بایدو (Baidu)، پلتفرم خرده‌فروشی آنلاین JD.com و پلتفرم محبوب رسانه اجتماعی ویبو (Weibo) هستند.

به گزارش فایننشال تایمز، این نمایندگان کنگره گفته‌اند که شرکت‌های چینی، هرچند در ظاهر تجاری به نظر برسند، «در نهایت برای مقاصد شوم دولتی به کار گرفته می‌شوند.»

آن‌ها اظهار داشتند که کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا بر اساس قانون پاسخگویی شرکت‌های خارجی (Holding Foreign Companies Accountable Act) ابزارها و اختیارات لازم برای تعلیق معاملات و اجبار به حذف این شرکت‌ها از بورس را در اختیار دارد.

کمیسیون بورس و اوراق بهادار، علی‌بابا، JD.com و بایدو بلافاصله به درخواست رویترز برای اظهار نظر پاسخ ندادند. کمیته منتخب حزب کمونیست چین و کمیته سنای آمریکا نیز بلافاصله به درخواست‌ها برای اظهار نظر پاسخ ندادند.

بیش از ۱۰۰ شرکت چینی در بورس‌های آمریکا لیست شده‌اند و مجموع ارزش بازار آن‌ها حدود ۱ تریلیون دلار است. نگرانی سرمایه‌گذاران در مورد احتمال حذف اجباری شرکت‌های چینی از بورس‌های آمریکا از زمان جنگ تجاری متقابل بین دو اقتصاد بزرگ جهان دوباره مطرح شده است.

پکن روز جمعه اعلام کرد که در حال “ارزیابی” پیشنهاد واشنگتن برای برگزاری گفتگو در مورد تعرفه‌های سنگین اعمال شده توسط ترامپ است، که نشان‌دهنده کاهش احتمالی تنش در جنگ تجاری است که بازارهای جهانی را متلاطم کرده است.

link

مطالب مرتبط

خبرهارمزارزها و فین‌تک

آبان‌تتر امکان معامله ارز دیجیتال را برای اتباع قانونی فراهم کرد

پلتفرم تبادل ارز دیجیتال آبان‌تتر اعلام کرد که در راستای افزایش شفافیت مالی و ایجاد بستری امن و قانونی، اتباع خارجی مقیم ایران که دارای مدارک شناسایی معتبر و کد…

دیدگاه‌تان را بنویسید

بخش‌های مورد نیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

پربازدیدهای هفته

پادکست زوم