انتشار ترجمه کتابچه دیفای از سوی نوبیتکس

نوبیتکس، ترجمه کتابچه‌ای در حوزه دیفای (امور مالی غیرمتمرکز) شامل چیستی دیفای، معرفی ابزارها و پلتفرم‌های فعال در این حوزه و همچنین آخرین آمار از روندهای مرتبط با دیفای را به‌صورت رایگان در اختیار علاقمندان به این حوزه قرار داده است.

کوین تلگراف، به‌عنوان یکی از رسانه‌های فعال در حوزه بلاکچین، رمزارزها و نوآوری‌های فین‌تک، گزارش جامعی را در مورد دیفای ارائه کرده است. کتابچه «سرمایه‌گذاری در امور مالی غیرمتمرکز (دیفای)»، ترجمه این گزارش کوین تلگراف است.

این گزارش از یک سو نقطه آشنایی مناسب برای افرادی است که تا کنون نسبت به دیفای آشنایی کمتری داشته‌اند و از سوی دیگر مرجع مناسبی برای آشنایان به این حوزه است که به‌دنبال بررسی روندهای روز دیفای در دنیا هستند و یا به مطالعه عمیق‌تر در موضوعات مرتبط به دیفای تمایل دارند.

نوبیتکس از ۳۰ مرداد امسال هکاتون دیفای‌ را به‌عنوان رقابتی یک‌ماهه برای توسعه ایده‌های نوآورانه در حوزه دیفای و جذب این ایده‌های نوین و خلاقانه برگزار کرده و دانلود کتابچه دیفای نیز از طریق صفحه هکاتون نوبیتکس امکانپذیر است و همه علاقمندان به این حوزه می‌توانند کتاب حاضر را دانلود و مطالعه کنند.

این محتوا با استفاده از تحلیل شاخص‌های مختلف، بینش‌های کامل و تازه‌ای را به خوانندگان ارائه می‌دهد.

نکته قابل توجه این است که در زمان تنظیم این گزارش، ارزش بازار دیفای حدود ۴۵ میلیارد دلار بوده، که این عدد می‌تواند نظر نهادها، دولت‌ها و عموم مردم را به خود جلب کند. همانند روزهای پیدایش رایانه‌ها و ابزارهای الکترونیک، در حال حاضر نیز در صنعت مالی غیر متمرکز در دوره عدم قطعیت قرار داریم و باید تلاش کنیم تا بفهمیم چگونه باید با این فناوری کار کرده و از ظرفیت‌های آن در زمینه‌های مختلف استفاده کنیم. نوبیتکس تلاش کرده با ترجمه این کتابچه، گامی در جهت درک درست از ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های امور مالی غیرمتمرکز برداشته و با انتشار آن به کمک  فعالان، محققان و البته تصمیم‌گیران این حوزه  برای توسعه دیفای در ایران  گامی برداشته شود.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: ۰ میانگین: ۰]
link

مطالب مرتبط

ایرانسل

دور جدید حمایت ایرانسل از پایان‌نامه‌ها و طرح‌های پژوهشی دانشگاهی

«ایرانسل‌لبز» با اعلام فراخوانی و با هدف تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه، از پایان‌نامه‌های دانشجویی و طرح‌های پژوهشی دانشگاهی در حوزه‌های مرتبط با هوش مصنوعی، شبکه، مخابرات، اینترنت اشیا و……
فناپ

«همیار پایش الکترونیک» به‌عنوان شرکت معتمد مالیاتی فناپ تاسیس شد 

شرکت همیار پایش الکترونیک (فناپ‌یار) به‌عنوان شرکت معتمد مالیاتی گروه فناپ و براساس ماده ۲۶ قانون پایانه‌های فروشگاهی و سامانه مودیان سازمان امور مالیاتی، تاسیس و آغاز به فعالیت کرد.

دیدگاه‌تان را بنویسید

بخش‌های مورد نیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

پربازدیدهای هفته

پادکست زوم