اینوتکس ۲۰۲۱ با حضور سورنا ستاری و علی‌اکبر صالحی افتتاح شد

افتتاحیه هشتمین دوره رویداد اینوتکس در تاریخ ۲۸ الی ۳۱ خردادماه ۱۴۰۰ در پارک فناوری پردیس، با حضور فعالیت فناوری، صنعت و دانش، برگزار شد. این مراسم که با حضور سورنا ستاری، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و بنیاد ملی نخبگان و علی اکبر صالحی، معاون رئیس‌جمهور، رئیس سازمان انرژی اتمی ایران و سخنرانی دکتر عباسی، مدیر اجرایی نمایشگاه اینوتکس و چند تن از سفرای کشورهای خارجی آغاز شد. مدیر اجرایی نمایشگاه با ارائه خلاصه‌ای از آنچه قرار است در چهار روز نمایش و در بخش‌های مختلف برگزار شود، ابعاد مختلف نمایشگاه را بررسی کرد. پس از آن مراسم برای اجرای متفاوت مجری مجازی برنامه که با نام «اینومن» از آن یاد می‌شد ادامه پیدا کرد. در این افتتاحیه سه تفاهم نامه همکاری میان شرکت های مختلف خصوصی و دولتی نیز امضا شد.

 

اما یکی از مهم‌ترین بخش‌های مراسم افتتاحیه مربوط به سخنرانی سورنا ستاری بود که در خصوص نقش پررنگ فناوری و دانش در حال و آینده صنعت و همچنین نقش حیاتی آن در دوران پاندمی صحبت کرد. معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و بنیاد ملی نخبگان ضمن اشاره به پاندمی کرونا و شرایط یک سال و نیم گذشته، ابراز امیدواری کرد که با از بین رفتن فراگیری این ویروس، سال آینده بتوان نمایشگاه اینوتکس به صورت کامل‌تر و به صورت حضوری برگزار شود. البته این نکته هم قابل اشاره است که محدودیت‌های به وجود آماده بر اثر کرونا، باعث پیشرفت‌هایی در زمینه نوآوری و فناوری شده است. از جمله در حوزه بیوتک که دیدیم مواد اولیه دارویی در همین ایران تولید شد و هم‌اکنون چند شرکت دانش‌بیان در حال تولید و تست واکسن ویروس کرونا هستند.

 

«نگاه تمسخرآمیز به فناوری از بین رفته است و اولویت اول هر دولتی شده است. فناوری اقتدار، اقتصاد، فرهنگ و پایه توسعه هر کشوری است و ایران هم از این قائده مستثنا نیست. این نکته را می‌توان در پارک فناوری پردیس که در آن حضور داریم مشاهده کرده که میزبان بیش از ده هزار میلیارد تومان سرمایه‌‌گذاری جدید بوده است.

 

این سرمایه‌گذاری روی جوانان و مغزهاست و امیدواریم در کنار این سرمایه‌گذاری‌ها، همکاری محلی نیز شکل بگیرد. در حقیقت توسعه شهر پردیس یک توسعه دانش‌بیان است و امیدواریم با افزایش کمک و سرمایه‌گذاری شرکت‌ها، وضعیت بهتر شود. اکنون دیگر فعالین اقتصادی ما را به حساب می‌آورند؛ اکنون به موقعیتی رسیدیم که هر کسی بخواهد در اقتصاد فعالیت کند، باید به شما احترام بگذارد.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: ۰ میانگین: ۰]
link

مطالب مرتبط

خبرها

نتایج نظرسنجی «چندین»: نسل جدید کارجویان از چه زاویه‌ای به چالش‌های کاری نگاه می‌کنند؟

چطور می‌توان نسل جدید کارجویان را شناخت و انتظارات آن‌ها از محیط کار را درک کرد؟ «چندین» با برگزاری یک نظرسنجی از بازدیدکنندگان غرفه توسن در چهاردهمین نمایشگاه کار دانشگاه…

دیدگاه‌تان را بنویسید

بخش‌های مورد نیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

پربازدیدهای هفته

پادکست زوم