بقراط از راه‌اندازی بیمارستان پیشرفته مجازی خبر داد

استارتاپ سلامت الکترونیک «بقراط» از تاسیس بیمارستان مجازی خبر داد که تمام فرآیندهای یک بیمارستان با پتانسیل مجازی شدن را داراست.

 

حضور دو ساله بقراط در نمایشگاه جیتکس دوبی و دیگر ایونت های بین المللی باعث شد تا این ایده تقویت شود و صحبت های بسیار جدی در خصوص گسترش در برخی کشور های عربی و اروپایی انجام شود. 

 

بقراط این چشم انداز را به عنوان اهداف سال جاری دنبال می کند و به صورت جدی در حال گسترش هوش مصنوعی در فرایندها و تشخیص ها و ورود به حوزه mHealth و digitalHealth است. این موارد از پایه های شکل گیری بیمارستان مجازی هستند. 

 

به عبارتی بقراط، در حال راه اندازی شکل های جدیدی از ارتباط پزشک و بیمار است، به گونه ای که به عنوان یک دستیار هوشمند و قابل اعتماد همواره مراقب سلامتی و روند درمان بیمار باشد.

 

شرکت داده کاوان امیرکبیر در سال ۹۲ توسط جمعی از دانشجویان دانشگاه امیرکبیر با هدف طراحی و تولید نرم افزار های تحت وب ثبت گردید. پس از آماده سازی چندین نرم افزار برای سازمان ها و شرکت های مختلف، به سفارش بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی میلاد طراحی سیستم هوشمند مدیریت اطلاعات بیمارستان (HIS) انجام شد و همزمان وبسایت و سیستم های نوبت دهی اینترنتی آن بیمارستان راه اندازی شد. 

 

حضور ۴ ساله این شرکت در حوزه بهداشت و سلامت کشور باعث شد تا بنیانگذاران به دغدغه های پزشکان، منشی ها و بیماران و ضعف آی تی در این حوزه پی ببرند. در سال ۹۶ ایده بقراط با هدف حذف فرایند های کاغذی، نظم دهی به مطب، دسترسی در هر زمان و مکان با هر دستگاه به پرونده بیماران در ذهنشان شکل گرفت و پس از ۵ سال توانستند به کاملترین پلتفرم آنلاین در حوزه سلامت تبدیل شوند، و در حال حاضر نقش به سزایی در حذف دفترچه های کاغذی بیمه و نسخه نویسی الکترونیک تامین اجتماعی و بیمه سلامت ایفا می‌کنند.

 

در زمان شروع فعالیت بقراط سامانه های دیگری نیز در زمینه مدیریت مطب فعالیت می‌کردند، اما تحلیل و پیاده سازی دقیق فرایندها توسط بقراط، ظرافت در طراحی و زیبایی سامانه، پویایی آن و آپدیت های به موقع و کاربردی، پشتیبانی ۲۴ ساعته و ۷ روزه هفته و رایگان و بسیاری موارد دیگر باعث شد تا استقبال مناسب تری از بقراط شود بالاخص توسط پزشکان مطرح در کشور، و همین موارد منجر به خروج برخی رقبا از بازار مدیریت مطب گردید.

 

اغلب استارتاپ های سلامت دیجیتال از آغاز کار خود تصمیم گرفتند تا با پیوستن به سوپراپلیکیشن ها و یا جذب سرمایه کسب و کار خود را توسعه دهند و این در حالی بود که بقراط با فعالیت در مراکز درمانی و کشف نیاز بازار پزشکان بدون جذب سرمایه و کاملا بوتسترپ توانست در سال اول نقطه سر به سر را رد کند.

 

کرونا و شروع نسخه نویسی الکترونیک در کشور بی تاثیر نبوده، اما نقطه عطف بقراط در سال ۹۹ و با تغییر استراتژی، بازنگری فرایندها و ساز و کار فروش شکل گرفت.

 

در حوزه سلامت و درمان کشور چند دستگی وجود دارد، وزارت بهداشت، سازمان تامین اجتماعی، نظام پزشکی و بیمه سلامت هر کدام قوانین خود را دارند و اتفاق نظری در این بین وجود ندارد. حتی با وجود گذشت این سال ها از همه گیری ویروس کرونا، همچنان قوانین شفافی بابت پزشکی از راه دور وجود ندارد، چه برسد به نسخه نویسی الکترونیک که عمری از شروع آن نمیگذرد.

link

مطالب مرتبط

خبرها

خلاصه اخبار: این هفته در اکوسیستم استارتاپی چه گذشت؟ (۶ تا ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۴)

این هفته از ۶ تا ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۴، اکوسیستم استارتاپی ایران با اخبار و اتفاق‌های گوناگونی همراه بود. در ادامه چکیده‌ای از مهمترین اخبار هفته‌ای که گذشت آمده است. این…
خبرها

اینستاکارت، وین‌شاپ را تصاحب کرد؛ تقویت ابزارهای فروشگاه‌های مواد غذایی

اینستاکارت، غول تحویل مواد غذایی، روز پنجشنبه از تصاحب شرکت وین‌شاپ (Wynshop)، ارایه‌دهنده راه‌حل‌های تجارت الکترونیک مبتنی بر ابر برای فروشگاه‌های مواد غذایی، خبر داد.
خبرها

رویکرد متفاوت یک استارتاپ سلامت روان: اولویت دادن به سلامت کارکنان در دل فرهنگ پرفشار استارتاپی

در دنیای پر استرس استارتاپ‌ها که اغلب با فرهنگ کاری فشرده شناخته می‌شود، یک شرکت فعال در حوزه سلامت روان به نام “گرو تراپی” (Grow Therapy) رویکردی متفاوت در پیش…

دیدگاه‌تان را بنویسید

بخش‌های مورد نیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

پربازدیدهای هفته

پادکست زوم