سهامدار ایرانسل به دنبال خارج کردن بیش از ۲۰۰ میلیون دلار از ایران

تلاش‌های تهران برای رفع تحریم‌های آمریکا می‌تواند به شرکت MTN آفریقای جنوبی اجازه دهد حدود ۲.۸ میلیارد راند (۲۰۴ میلیون دلار) پول نقد را از ایران خارج کند. گروه MTN از سال ۲۰۱۸ که آمریکا تحریم‌های اقتصادی علیه ایران را دوباره برقرار کرد، نتوانسته است پول از ایران خارج کند.

 

شرکت MTN در نتایج مالی سالانه خود اعلام کرده که ۲.۸ میلیارد راندی که در ایران مانده است مربوط به بازپرداخت وام و سود نقدی است. این شرکت ۴۹ درصد در شرکت مخابرات ام تی ان ایرانسل و همچنین شرکت اسنپ سهم دارد.

 

بلومبرگ به نقل از یک منبع آگاه نوشت: اگر MTN بتواند تمام یا بخشی از این پول را از ایران خارج کند، می تواند بدهی خود را پرداخت کند. خروج از ایران فعلا مطرح نیست اگرچه این شرکت آفریقای جنوبی به دنبال فروش داراییهای خود در کشورهای دیگر خاورمیانه به خصوص سوریه و افغانستان است.

 

شرکت MTN ایرانسل در بیانیه ای به بلومبرگ اعلام کرد این شرکت سال را با عملکرد عملیاتی قوی آغاز کرده و از نتایجی که داشته، بسیار راضی است اما به مذاکرات درباره تحریمها یا فرصت این شرکت برای خارج کردن پول نقد خود اشاره ای نکرد.

 

ارزش سهام MTN امسال ۷۰ درصد صعود کرده و دومین عملکرد خوب را در شاخص FTSE/JSE داشته است و در بالاترین حد از سپتامبر سال ۲۰۱۹ معامله می شود. سرمایه گذاران از طرح فروش داراییها و پرداخت بدهی این شرکت و تلاشها برای بهره برداری از خدمات فین تک حمایت کرده اند.

 

بر اساس گزارش بلومبرگ، پس از این که تحریمهای قبلی ایران در سال ۲۰۱۵ برچیده شدند، شرکت MTN حدود یک میلیارد دلار از ایران خارج کرده بود.

 

 

منبع/ ایسنا

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: ۰ میانگین: ۰]
link

مطالب مرتبط

تپسی

تپسی سهام «باکسیت» را فروخت

شرکت «تپسی» در کدال اعلام کرد که ۲۸ درصد سهام خود را در شرکت «شبکه هوشمند امید» (باکسیت) به مبلغ ۳۵ میلیارد تومان به شرکت «نیا تجارت نیاراد» فروخته است.…

دیدگاه‌تان را بنویسید

بخش‌های مورد نیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

پربازدیدهای هفته

پادکست زوم