همکاری پارک فناوری پردیس با ۴۰ مجموعه خارجی در راستای توسعه صادرات

مدیرکل ارتباطات و امور بین الملل پارک فناوری پردیس با اشاره به این که هم اکنون پارک فناوری پردیس با ۴۰ مجموعه خارجی در تعامل است، از تسهیل صادرات از طریق پارک فناوری خبر داد.

 

به گزارش روابط عمومی پارک فناوری پردیس به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، امین رضا خالقیان، مدیرکل ارتباطات و امور بین الملل پارک فناوری پردیس با اشاره به دستاوردهای پارک فناوری در تعامل با سایر کشورها گفت: مهمترین نکته در تعامل با سایر کشورها این است که از طریق ارتباط پارک‌های فناوری با مراکز مشابه خود در کشورهای دیگر، انتقال تجربیات در حوزه ایجاد، توسعه و مدیریت پارک‌های فناوری به شکل مناسبی صورت گیرد.

 

وی با بیان اینکه تعامل با سایر کشورها کمک می‌کند تا این مجموعه‌ها، مدل‌های مدیریتی و توسعه‌ای خود را به نحو بهتری اجرایی کنند، ادامه داد: تبادل فناورانه میان اعضای پارک‌ها و شرکت‌های فناور و دانش بنیان از دیگر دستاوردهای همکاری با سایر کشورهاست که تعاملات بین المللی را می‌توانند از این طریق به کشورهای دیگر عرضه کنند.

 

خالقیان خاطر نشان کرد: پارک فناوری پردیس بر همین اساس با ۴۰ مجموعه مشابه دیگر در سایر کشورها همکاری داشته و این همکاری‌ها در حال توسعه است. ونزوئلا اولین کشور همکار با پارک فناوری پردیس نیست اما اولین کشوری است که از الگوی توسعه پارک فناوری پردیس استفاده کرده و یک پارک فناوری را بر همین اساس در کشور خود تاسیس کرده است.

 

خالقیان افزود: همکاری‌های مشابهی با اکوادور، عمان، روسیه، بلاروس و چند کشور دیگر داشته‌ایم و تلاش می‌شود تا این همکاری‌ها نتیجه بخش باشد. مدل توسعه پارک فناوری پردیس مبتنی بر همکاری دولت و بخش خصوصی است و این مدل توسعه می‌تواند در سایر کشورها نیز ترویج پیدا کند.

 

مدیرکل ارتباطات و امور بین الملل پارک فناوری پردیس اظهار کرد: توسعه صادرات یکی از دستاوردهای دیگر همکاری بین المللی پارک فناوری پردیس است. در نخستین مورد یک شرکت مستقر در این پارک از طریق همین همکاری‌ها، موفق به صادرات هزار دستگاه همودیالیز به کشور ونزوئلا شد.

 

خالقیان با تاکید بر این که فروش فرآورده‌های مکمل پروبیوتیک نیز در دستور کار قرار گرفته است، گفت: باید توجه داشت که جرقه اولیه این اتفاق با حضور پارک فناوری در ونزوئلا و بازدید رئیس جمهور این کشور از توانایی های ایران، کلید خورد. بر همین اساس نیز تلاش می‌شود تا پس از سفر رئیس جمهوری به اندونزی، همکاری‌ها در حوزه پارک فناوری با اندونزی نیز آغاز شود.

 

لازم به ذکر است در سال ۱۴۰۱ پارک فناوری ونزوئلا با تجربه و الگوی پارک فناوری پردیس ایران، تأسیس شد.

link

مطالب مرتبط

ایرانسل

آمادگی ایرانسل برای همکاری با استارتاپ‌ها در حوزه هوش مصنوعی

میزگرد «هوش مصنوعی و کاربرد آن در صنعت» در جریان برگزاری سی و دومین کنفرانس بین‌المللی  مهندسی برق، برگزار شد و ایرانسل به بهره‌وری بیشتر از هوش مصنوعی در صنعت و
میزگرد «هوش مصنوعی و کاربرد آن در صنعت» در جریان برگزاری سی و دومین کنفرانس بین‌المللی …
دیجی‌کالاگزارش و تحلیلویدیو

نخستین فروشگاه فیزیکی دیجی‌کالا در تهران افتتاح شد

غروبِ امروز بیست‌وهشتم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳، دیجی‌کالا اولین فروشگاه حضوری یا «فروشگاه تجربه محور» خود را افتتاح کرد. مدیران دیجی‌کالا در مراسم معرفی این فروشگاه که
غروبِ امروز بیست‌وهشتم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳، دیجی‌کالا اولین فروشگاه حضوری یا «فروشگاه تجربه محور» خود را…
خبرها

پادکست اخبار استارتاپی هفته؛ از افتتاح فروشگاه فیزیکی دیجی‌کالا تا سرویس بین‌المللی گروه اسنپ

پادکست استارتاپ ۳۶۰ هر هفته جمعه‌ها منتشر می‌شود. این پادکست تازه‌ترین تحولات استارتاپی و تکنولوژی هفته در ایران را دنبال می‌کند. در قسمت ۲۴۳ این پادکست، از
پادکست استارتاپ ۳۶۰ هر هفته جمعه‌ها منتشر می‌شود. این پادکست تازه‌ترین تحولات استارتاپی و تکنولوژی هفته…
فیدیلیو

فیدیلیو، رقیب تازه نفس اسنپ فود از راه رسید

«فیدیلیو» که یک پلتفرم پرسابقه‌ی راهنما و نقد و بررسی رستوران‌ها و کافه‌هاست، اعلام کرد که به طور رسمی وارد حوزه سفارش آنلاین غذا شده است. پیشتر گزارش‌هایی مبنی
«فیدیلیو» که یک پلتفرم پرسابقه‌ی راهنما و نقد و بررسی رستوران‌ها و کافه‌هاست، اعلام کرد که…

دیدگاه‌تان را بنویسید

بخش‌های مورد نیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

پربازدیدهای هفته

پادکست زوم