سرمایه‌گذاری اسمارت‌آپ ونچرز در دیجی زرگر، ویترین آنلاین طلا و جواهر

دیجی زرگر، ویترین جامع طلا و جواهر ایران و پلتفرم اتصال فروشندگان طلا و جواهر به خریداران آنلاین این محصولات است. این استارتاپ طی قراردادی رسما به پورتفولیو اسمارت‌آپ پیوست. سرمایه گذاری بر روی این استارتاپ مستقر در اصفهان، طی همکاری بین اسمارت‌آپ ونچرز و شتابدهنده اکسل صورت گرفته است و سومین سرمایه‌گذاری اسمارت‌آپ بر روی استارتاپ‌های خارج از تهران است.

 

اسمارت‌آپ پیش از نیز “کمدا” و “سلام ساختمان” را از اکوسیستم استارتاپی شیراز و مشهد در پورتفو خود جای داده بود.

 

داستان شکل‌گیری دیجی زرگر به سال ۹۵ برمی‌گردد، زمانی که تیم این استارتاپ به این نتیجه رسیدند که علی‌رغم وجود بازار بزرگ مصرف طلا و جواهر در کشور، ضعف‌هایی مثل عدم شفافیت قیمت‌ها و عدم دسترسی به تنوع بالای محصولات تولید شده در کشور در یک ویترین جامع برای همه مصرف کنندگان، دغدغه بزرگی برای مصرف کنندگان این بازار شکل داده است. از سوی دیگر عدم توجه کافی به بازار آنلاین از سمت تولیدکنندگان و فروشندگان در یکی از قدیمی ترین و سنتی ترین اصناف کشور باعث از دست رفتن فرصت‌های بسیاری برای فعالین این صنف شده بود. دیجی زرگر برای رفع این دغدغه طی سال ۹۵، توانست یک پلتفرم آنلاین فروش طلا و جواهر آنلاین توسعه دهد و از اواسط سال ۹۶ آن را به بازار عرضه کند.

 

از خدمات دیجی زرگر می‌توان به ارئه محصولات طلا و جواهر تولید کنندگان کشور، به صورت آماده و به صورت ساخت سفارشی مطابق نظر مشتری و خدمات مشاوره‌ی تخصصی به صورت آنلاین و تلفنی اشاره کرد. علاوه بر این، دیجی زرگر کلیه محصولات خود را از نظر اصالت و عیار ضمانت میکند و امکاناتی همچون تعویض کالا، پرداخت در محل و خرید حضوری، بسته به شرایط فروش هر کالا را نیز دراختیار کاربران خود قرار می‌دهد.

 

پارسا خو مدیرعامل و هم بنیان‌گذار دیجی‌زرگر در باره این جذب سرمایه می‌گوید: “دیدگاه ما در دیجی زرگر همواره رشد ارگانیک بوده و برای تامین مالی هم نگاه بوت استرپ داشتیم با این حال به علت مزایای جذب سرمایه گذار هوشمند همواره نیم نگاهی هم به این مساله داشتیم و طی سال ۹۸ با چندین سرمایه گذار صحبت کردیم؛ هم از جنس سرمایه گذاران واقعی اکوسیستم استارتاپی کشور و هم از جنس سرمایه گذارنماهایی که در این اکوسیستم وجود دارند و خوشبختانه نهایتا توانستیم با اسمارت‌آپ که از خوشنام ترین سرمایه‌گذارانی بود که در این اکوسیستم می‌شناختیم به توافق برسیم “
پارساخو همچنین افزود: ” قطعا آغاز همکاری با اسمارت‌آپ و ورود تجربه و دانش فنی توسعه و رشد کسب‌وکار موجود در این مجموعه و به دنبال آن امکان استفاده از تجربیات موفق چندیدن استارتاپ دیگر، می‌تواند سرعت رشد دیجی زرگر در این راه پر فراز و نشیب را دوچندان کند.”

 

این استارتاپ در برنامه های آتی خود مواردی چون تکمیل پلتفرم آنلاین و ایجاد امکان فروش تمامی محصولات و ابزارهای ساخت طلا و همچنین طراحی اپلیکیشن مختص به تامین کنندگان جهت تسهیل ورود به عرصه فروش آنلاین محصولات را جا داده است و همچنین امید است با جذب سرمایه و طی برنامه‌ریزی‌های انجام شد طی دو سال آتی به بیشترین حجم فروش آنلاین طلا و جواهر در کشور دست پیدا کنید. این استارتاپ در حال حاضر به تهران و اصفهان خدمت دهی می‌کند و گسترش فعالیت به سراسر کشور را در برنامه‌های آتی خود قرار داده است.

link

مطالب مرتبط

ایرانسل

فراخوان ایرانسل برای حمایت از طرح‌های پژوهشی دانشگاهی

«ایرانسل‌لبز» با اعلام فراخوانی و با هدف تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه، از طرح‌های پژوهشی استادان دانشگاه‌ها در حوزه‌های مرتبط با شبکه، مخابرات، اینترنت اشیا و …،
«ایرانسل‌لبز» با اعلام فراخوانی و با هدف تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه، از طرح‌های پژوهشی استادان…
خبرها

چالش مالیات‌ستانی با سامانه‌ها و ابزارهای جدید

نمایندگان بخش خصوصی در یازدهمین نشست کمیسیون تحول، نوآوری و بهره‌وری اتاق تهران، با بررسی چالش‌های پیش روی اجرای قانون سامانه مؤدیان و پایانه‌های فروشگاهی، از
نمایندگان بخش خصوصی در یازدهمین نشست کمیسیون تحول، نوآوری و بهره‌وری اتاق تهران، با بررسی چالش‌های…
خبرها

چرا توزیع گوشت دولتی فقط با صف ممکن است؟

در سه سال گذشته میدان‌های تره‌بار یا فروشگاه‌های زنجیره‌ای شاهد صف‌های طولانی فروش گوشت با قیمت دولتی بوده‌اند. هر بار هم با شروع فروش گوشت به قیمت تنظیم بازار،
در سه سال گذشته میدان‌های تره‌بار یا فروشگاه‌های زنجیره‌ای شاهد صف‌های طولانی فروش گوشت با قیمت…
خبرها

سیزدهمین دوره نمایشگاه اینوتکس برگزار می‌شود

رییس پارک فناوری پردیس گفت: در سیزدهمین دوره رویداد اینوتکس بیش از ۴۰۰ شرکت فناور و مجموعه نوآور حضور دارند و در طول برگزاری این نمایشگاه آخرین دستاوردها و خدمات
رییس پارک فناوری پردیس گفت: در سیزدهمین دوره رویداد اینوتکس بیش از ۴۰۰ شرکت فناور و…

دیدگاه‌تان را بنویسید

بخش‌های مورد نیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

پربازدیدهای هفته

پادکست زوم