سومین سایت ۵G ایرانسل در دانشگاه تربیت‌مدرس راه‌اندازی شد

ایرانسل سومین سایت نسل پنجم ایران را در دانشگاه تربیت‌مدرس راه‌اندازی کرد. مدیرعامل ایرانسل در مراسم راه‌اندازی این سایت، توسعۀ فناوری ۵G را سنگ بنای اقتصاد دیجیتال برشمرد. رئیس دانشگاه تربیت‌مدرس نیز، پیشتازی ایرانسل در حوزه ۵G را موجب افتخار و غرور ملی دانست.

سومین سایت ۵G ایرانسل، که برخلاف دو سایت داخل ساختمانِ (Indoor) قبلی، نخستین سایت خارج از ساختمان (Outdoor) نسل پنج ایرانسل است، در محل دانشکدۀ مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه تربیت‌مدرس قرار دارد و امکان استفادۀ عموم مشترکان ایرانسل، به وسیلۀ گوشی‌های موجود در بازار ایران با قابلیت پشتیبانی از ۵G و به علاوه، استفادۀ دانشجویان و پژوهشگران این دانشگاه از آخرین نسل فناوری تلفن‌همراه، در آزمایشگاه ۵G این دانشگاه را فراهم می‌کند.

مدیرعامل ایرانسل در  این مراسم، با اشاره به تحولات سریع در فناوری‌های ارتباطی، به‌خصوص ارتباطات همراه و اشاره به این که ایرانسل توانسته است برای اولین بار، شبکۀ نسل پنج تلفن همراه را وارد کشور کند، گفت: توسعۀ فناوری ۵G سنگ بنای اقتصاد دیجیتال است و سهم قابل توجهی در تولید ناخالص ملی خواهد داشت.

وی همچنین در توضیحاتی، کاربردهای ۵G در حوزه‌های مختلف، از جمله شهر هوشمند و اینترنت اشیا، پزشکی، رسانه و سرگرمی، تولیدات صنعتی، صنعت کشاورزی، انرژی و سلامت را تشریح و تأکید کرد: در ایرانسل طی دو سال اخیر، زیرساخت شبکه را برای توسعۀ نسل پنج آماده کرده‌ایم و امروز، پس از افتتاح سایت‌های ۵G ایرانسل در پژوهشگاه ارتباطات و فناوری‌اطلاعات و ساختمان مرکزی ایرانسل، سومین سایت نسل پنج ایران و ایرانسل، در دانشگاه تربیت‌مدرس راه‌اندازی می‌شود که همۀ مشترکان دارای گوشی‌های با قابلیت پشتیبانی از ۵G می‌توانند از خدمات آن استفاده کنند.

عباسی‌آرند با تأکید بر برنامۀ ایرانسل برای توسعۀ نسل پنج تلفن همراه و راه‌اندازی سایت‌های جدید در سایر مناطق، از جمله جزیرۀ کیش و قدردانی از حمایت‌های هیأت‌مدیره و سهامداران ایرانسل در این زمینه، به توافق سال گذشتۀ ایرانسل و دانشگاه تربیت‌مدرس برای راه‌اندازی آزمایشگاه ۵G در این دانشگاه اشاره کرد و گفت: این آزمایشگاه در حال نهایی شدن است و ذیل آن، پروژه‌های دوجانبه‌ای با دانشگاه تعریف می‌شود تا برای انجام پروژه‌های تحقیقاتی در این دانشگاه به کار رود.

مدیرعامل ایرانسل همچنین از طرح این اپراتور برای حمایت از پایان‌نامه‌‎های کارشناسی‌ارشد و دکتری دانشجویان دانشگاه‌های برتر کشور خبر داد و گفت که بر اساس موضوعات تعریف شده و چارچوب مصوب، ایرانسل از پایان‌نامه‌های تحصیلات تکمیلی متناسب با نیاز شرکت، حمایت می‌کند.

وی از استقبال و حمایت مهندس محمدجواد آذری‌جهرمی وزیر ارتباطات و فناوری‌‎اطلاعات برای راه‌اندازی سایت نسل پنج دانشگاه تربیت‌مدرس و پیگیری انجام شده توسط دکتر سیدستار هاشمی، معاون فناوری و نوآوری وزارت ارتباطات و فناوری‌اطلاعات قدردانی کرد.

عباسی‌آرند همچنین از امضای توافقنامه با دانشگاه‌های معتبر کشور، در حوزۀ سلامت و خدمات الکترونیکی مرتبط با آن، روی نسل پنجم تلفن همراه خبر داد.

در این مراسم پس از افتتاح سایت ۵G ایرانسل، تست سرعت نسل پنج همراه در محیط باز و در حضور خبرنگاران انجام شد. این سایت، همانند سایر سایت‌های فعال در شبکۀ ایرانسل، در حال ارائۀ خدمات به مشترکان اولین و بزرگترین اپراتور دیجیتال ایران است و مشترکان ایرانسل بسته به عواملی مانند فاصله تا سایت، قدرت سخت‌افزاری گوشی یا مودم و نیز تعداد مشترکان متصل به سایت، می‌توانند بالاترین سرعت ارتباطات همراه را تجربه کنند.

link

مطالب مرتبط

خبرها

پرشیافاند از ترکیب سهام‌داران استارتاپ شگرفیست خارج شد

شرکت سرمایه‌گذاری خطرپذیر «پرشیافاند» پس از ۳ سال از ترکیب سهامداری استارتاپ «شگرفیست» خارج شد و ۳۰ درصد سهام خود را به سرمایه‌گذاران جدید واگذار کرد. شگرفیست در
شرکت سرمایه‌گذاری خطرپذیر «پرشیافاند» پس از ۳ سال از ترکیب سهامداری استارتاپ «شگرفیست» خارج شد و…
خبرهارمزارزها و فین‌تک

آغاز خرید با تلفن‌همراه و بدون کارت در ۶ بانک

بنابر اعلام روابط عمومی بانک مرکزی پروژه‌ی «کهربا» که امکان خرید با گوشی بدون تماس با دستگاه پوز و بدون نیاز به کارت بانکی را میسر می‌کند، توسط ۶ بانک میسر شده است.
بنابر اعلام روابط عمومی بانک مرکزی پروژه‌ی «کهربا» که امکان خرید با گوشی بدون تماس با…
خبرها

پادکست اخبار استارتاپی هفته؛ از ماجرای همراه‌اول و دیجی‌کالا تا گلرنگ و تخفیفان

پادکست استارتاپ ۳۶۰ هر هفته جمعه‌ها منتشر می‌شود. این پادکست تازه‌ترین تحولات استارتاپی و تکنولوژی هفته در ایران را دنبال می‌کند. در قسمت ۲۳۹ این پادکست، از
پادکست استارتاپ ۳۶۰ هر هفته جمعه‌ها منتشر می‌شود. این پادکست تازه‌ترین تحولات استارتاپی و تکنولوژی هفته…
رمزارزها و فین‌تکنوبیتکس

نگاهی به آلت‌کوین‌ها در سالروز خلق «نیم کوین»

دو سال پس از آنکه بیت کوین پا  به عرصه گذاشت، ظرفیت‌های بلاکچین و محدودیت‌های بیت‌کوین باعث شد شبکه‌های بلاکچینی با قابلیت‌های جدیدتر و کوین‌های خود وارد میدان
دو سال پس از آنکه بیت کوین پا  به عرصه گذاشت، ظرفیت‌های بلاکچین و محدودیت‌های بیت‌کوین…

دیدگاه‌تان را بنویسید

بخش‌های مورد نیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

پربازدیدهای هفته

پادکست زوم