ادی کیو، معاون ارشد بخش خدمات اپل، با هشداری جدی اعلام کرد که ممکن است آیفون ۱۰ سال دیگر سرنوشتی مشابه آیپاد پیدا کند. دلیل این پیشبینی، همانطور که میتوان حدس زد، هوش مصنوعی است.
اظهارات کیو در جریان دادگاه رسیدگی به اقدامات ضدانحصاری گوگل در بخش جستجو مطرح شد، جایی که او درباره پتانسیل هوش مصنوعی برای متحول کردن صنعت فناوری و گشودن درها به روی بازیگران جدید صحبت میکرد. وی گفت: «شرکتهای فعلی کار سختی دارند… ما شرکت نفتی نیستیم، خمیردندان نیستیم – اینها چیزهایی هستند که برای همیشه ماندگار خواهند بود… شاید ۱۰ سال دیگر به آیفون نیاز نداشته باشید.»
کیو در ادامه گفت که بهترین کاری که اپل انجام داد، کنار گذاشتن آیپاد بود؛ اقدامی که او آن را جسورانه خواند. او افزود: «چرا باید غاز تخمطلا را بکشید؟»
این اظهار نظر ممکن است با توجه به اینکه بیش از نیمی از درآمد اپل از فروش آیفون است، عجیب به نظر برسد. اما کیو هوش مصنوعی را یک «تحول تکنولوژیکی عظیم» مینامد و معتقد است که چنین تحولاتی میتواند شرکتهایی را که زمانی شکستناپذیر به نظر میرسیدند، به چالش بکشد. او گفت: «وقتی به سیلیکونولی آمدم، همه بهترین شرکتها یا موفقترین شرکتها» – او از HP، Sun Microsystems و Intel نام برد – «امروز یا وجود ندارند یا به طور قابل توجهی کوچکتر و بسیار کمتأثیرتر شدهاند.»
برخی شرکتها پیش از این تلاش کردهاند – و تاکنون ناموفق بودهاند – تا گوشیهای هوشمند را با گجتهای مبتنی بر هوش مصنوعی جایگزین کنند. این تلاشهای اولیه هنوز به نتیجه نرسیدهاند، اما آنها سعی کردهاند کاربران را با دستیار هوش مصنوعی که مستقل از گوشیهای هوشمند عمل میکند، مانند Meta AI در عینکهای Ray-Ban Meta، در تماس قرار دهند. شایعات حاکی از آن است که اپل نیز در حال کار بر روی راهحلهای مشابهی است که در آن کاربران از طریق دستگاههای جانبی مانند ساعتهای هوشمند، ایرپادهای آینده و بله، عینکهای هوشمند با هوش مصنوعی تعامل خواهند داشت.
منبع خبر: د ورج
مطالب مرتبط
چشمانداز بزرگ زاکربرگ: هوش مصنوعی جایگزین دوستان و تراپیستها میشود
تلاش سرمایهگذاران برای احیای BluSmart؛ پیشنهاد ۳۰ میلیون دلاری مشروط به استعفای مدیرعامل
خبر تاسیس ایرلاین علیبابا به واقعیت پیوست؛ استخدام خدمه پرواز برای «داتایر» آغاز شد
پربازدیدهای هفته
بیمه تامین اجتماعی برای رانندگان اسنپ و تپسی تصویب شد
سرویس جدید «فودرو» اسنپفود چگونه کار میکند؟
سعید رحمانی، بنیانگذار سرآوا سکوت خود را شکست
پادکست زوم