دومین گزارش از سلسه گزارش‌های تحلیلی – تخصصی هلدینگ مکس منتشر شد 

رگ‌تک چیست و چرا به آن نیاز داریم؟

ورود فناوری‌های تازه با همه کارکردهایشان برای کسب‌و‌کارها با چالش‌های خاص خودش همراه بوده است. چالشی از جنس رگولاتوری و قانون‌گذاری. مشخص شدن حد و مرز رویکردهایی که بعضا حد و مرزی در کاربری ندارند. اینجا بود که نهادهای نظارتی که تا پیش از این با الگوهای سنتی و آزمون‌پس‌داده‌ی پیشین به نظارت می‌پرداختند به بازویی تسهیل‌گر نیاز پیدا کردند و به این ترتیب رگ‌تک ظهور کرد. یکی از مهم‌ترین شاخه‌های حوزه فین‌تک که لزوم استفاده از آن در اصطکاک هر روزه میان رگولاتوری‌ها با صنایع مالی بیش از پیش احساس می‌شود.

گزارش «رگ تک چیست و چرا به آن نیاز داریم؟» در ادامه سلسله گزارش‌های تحلیلی و تخصصی هلدینگ مکس از حوزه‌های مختلف فین‌تک – با توجه به نیاز امروز صنایع مالی به حضور بیشتر رگ‌تک‌ها در لایه‌های تعاملی سعی دارد معنا و تعریف دقیقی از این روند فناوری نظارتی ارائه دهد. این گزارش که در ۹۰ صفحه منتشر شده، دومین گزارش از سلسله گزارش‌های تحلیلی هلدینگ مکس – بعد از گزارش «بازار جهانی صنعت اینشورتک»- به شمار می‌رود و در دو فصل به بررسی تعاریف موجود، کارکردها، ابزارها و نقشه‌ی‌راه آینده رگ‌تک‌ها در جهان پرداخته است.

چابکی، مزیت بزرگ رگ‌تک‌ها 

در فصل اول گزارش رگ‌تک که با هدف افزایش آگاهی مخاطبان از روندهای فناوری در اکوسیستم‌های مختلف تهیه شده است؛ با تعریفی جامع از رگ‌تک رو‌به‌رو هستیم و در ادامه به مزیت‌های اصلی رگ‌تک در برابر نظارت‌های مرسوم پیشین می‌رسیم. چابکی؛ سرعت عمل؛ یکپارچه‌سازی و تحلیل از مهم‌ترین مزیت‌هایی است که رگ تک در اختیار قانون‌گذاران و صنایع مالی قرار می‌دهد.

استفاده از تجربه دیگران برای ساختن یک نقشه راه آزموده شده 

استفاده از تجربه سایر کشورها در به کارگیری فناوری های نظارتی می‌تواند الگویی منسجم و آزموده شده برای اکوسیستم‌هایی باشد که تازه در ابتدای راه به‌کارگیری نظام های هوشمند نظارتی قرار دارند. در گزارش «رگ تک چیست و چرا به آن نیاز داریم؟» در قاب‌های مختلف با تجربه کشورهای دیگر در رگولاتوری هوشمند آشنا می شویم. یکی از این نمونه ها که در گزارش رگ‌تک به آن پرداخته شده است تجربه رگ تک در کشور مالزی است.

در گزارش «رگ تگ چیست و چرا به آن نیاز داریم؟» به تجربه رگ‌تک در حوزه آسیا و قانون‌گذاری پرداخت های موبایلی در قاره آفریقا نیز پرداخته شده است و نمونه‌هایی از رگ‌تک در حوزه پرداخت آمریکای جنوبی و اروپا نیز مورد بررسی قرار گرفته است.

رگ‌تک چرا و چگونه؟

در مهم‌ترین قسمت گزارش «رگ تک چیست و چرا به آن نیاز داریم؟» موضوع چالش‌ها و مشکلات نظارتی خاص مورد توجه قرار گرفته است. در این بخش سه پرسش مهم مطرح است. این که اولا چه شرکت‌ها و سازمان‌هایی نیازمند نظارت هستند؟ ثانیا در چه شرایط و موقعیت‌هایی لازم است که الگوریتم‌ها و الگوهای نظارتی هوشمند به کارگرفته شوند و در نهایت این که چطور می‌توان شرکت‌ها را تحت نظارت‌های هوشمند با ابزارهای فناورانه درآورد. سه محور مهم که به تفصیل در گزارش رگ‌تک هلدینگ مکس به آن پرداخت شده و راهکارهایی در این‌باره ارائه شده است.

در فصل دوم گزارش رگ‌تک با عنوان «فین‌تک؛ رگ تک و مقررات‌گذاری در ۲۰۲۲» هم نتایج نظرسنجی خاصی از سوی رگولاتوری اینتلیجنس را می‌‌خوانیم. بیش از ۲۵۰۰ پاسخ‌دهنده تقریبا از بخش‌های مختلف صنعت خدمات مالی، از مؤسســه‌های مالی جهانی که اهمیت سیستمی دارند گرفته تا استارتاپ‌های فناوری در این نظرســنجی شــرکت کرده‌انــد.

فایل PDF این گزارش را می‌توانید در این نشانی از وب‌سایت مکس دانلود کنید:

https://maxholding.co/whatisregtech/

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: ۰ میانگین: ۰]
link

مطالب مرتبط

دیدگاه‌تان را بنویسید

بخش‌های مورد نیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

پربازدیدهای هفته

پادکست زوم